Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt van a nyári idő, a termész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt van a nyári idő, a természetben és az emberekben is forr a kémia. Én pedig senkinek sem kellek! Miért?

Figyelt kérdés

Én már rég beletörődtem, hogy nem vagyok vonzó pasi, az alkatom és a betegségem mindig is nagy hátrányt okozott a párkapcsolatban.

Ezt idővel beláttam,de ugye van a mondás, hogy nyugi,majd lesz párod neked is, egyszer mindenkire rátalál a szerelem, a társ.

Na én jó rég nem ezt tapasztalom, nem értem, hogy más hozzám hasonló miért tud társat, szexpartnert, barátot, házastársat találni,én pedig 40 fölött sem?

Kérlek ha provokálni,hibáztatni,flegmán kioktatni akarsz, akkor inkább lépj tovább!

Értelmes és együttérző véleményeket várok.

2024. máj. 14. 13:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

#6 Igen mint írtam kb 15 éve rájöttem, hogy nem vagyok vonzó. De szerintem nem az alap külsőm miatt hanem a betegségem miatt.

Volt sulis időben akinek tetszettem ő egészséges volt, meg volt 1 akivel csak utazás során találkoztam és bejöttem neki,de mivel nem ott éltem, nem tudott semmi kialakulni.

Volt amikor osztály kiránduláson befeküdtem egy jó csaj mellé,de ezek mind kamasz koromban voltak, utána 20,30-as koromban semmi nem sikerült. Ekkor történtek azok a megalázó elutasítások, amikor közeledni akartam csajozni magyarul.

2024. máj. 14. 15:47
 12/29 A kérdező kommentje:

#10 Igen ezt én is így gondolom. És már beletörődötem, hogy agglegény leszek.

Csak eddig reméltem, hogy a nők nem csak ösztönlények, hanem társas lények is, azaz van esélyem még.

De már nem hiszem ezt.

2024. máj. 14. 15:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi a betegséged? Ha akarod privátban is írhatsz, mert nagyon nem mindegy?
2024. máj. 14. 16:40
 14/29 A kérdező kommentje:

#13 Erről pont ma is olvashatam:

[link]

2024. máj. 14. 16:53
 15/29 anonim ***** válasza:
71%
Mi a betegséged? Lusta vagy lefogyni? Ez a betegséged?
2024. máj. 22. 12:59
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Biztos a kremtél az oka...
2024. máj. 22. 14:03
 17/29 A kérdező kommentje:
#15 Az előtted lévő válaszban belinkeltem mi.
2024. máj. 22. 16:43
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kollégám 30+ srác

Alacsony,husi,és születése óta teljesen vak.

Vakvezető kutyával és bottal jár.

Nagydumás, jópofa, egyedül él albérletben,több diplomája is van, mellette lehetőségeihez képest sportol

És van barátnője, látó barátnője

És egész csinos is a nő

Szerintem az a lényeg,hogy önmagunkból kihozzuk a legtöbbet a többi pedig alakul.

2024. máj. 23. 10:19
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

"„a beszédfejlődés zavara, mérsékelt kognitív elmaradás vagy figyelemzavar. Középsúlyos és súlyos esetekben az előzőek súlyosabb formában jelentkeznek és mozgásfejlődési zavar is jelentkezik, a legsúlyosabb esetekben pedig bénulás lép fel.”

Neked mi a konkrét betegséged?

Remekül tudsz írni és gondolkozni, én azt látom.

2024. máj. 23. 11:04
 20/29 A kérdező kommentje:

#18 Én is tudok ilyen emberekről, de nekem semmi előny, segítség, lehetőség nem okoz, hogy vannak olyan betegek akiknek van párjuk.

Én ettől ugyan úgy magányos vagyok és nem találkozok olyanokkal akik barátkoznának velem, vagy párkapcsolatot alakítanának.

2024. máj. 24. 10:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!