Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért érdektelenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért érdektelenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Regisztráltam társkereső oldalra. Van egyezés jó sok.

Írnak, visszaírok és ennyi.

35/35 ez van.

Oké, egyet kipróbáltam, elkezdtem kérdezgetni. Kérdés-válasz, ez ment úgy 5x. De visszakérdezés nulla.

Gyerekek! Hol itt a probléma?

Nem vagyok csúnya, sőt. Dagadt se vagyok.

Szerintetek miért vannak fent akkor a férfiak?

Oké ketten akartak talizni, feldobták hogy ők itt nem írogatnak. Kérdezem én, nem tűnt fel nekik hogy konkrétan semmit nem tudnak rólam (nem kérdezték, nem kérdeznek ezek semmit sem), úgy akarnak talizni?

Mégis hogy? Mi alapján?

Valaki magyarázza el legyen kedves hogy működnek a férfiak 2024-ben.

De ha nekem kell udvarolni, abból köszönöm szépen nem kérek, nő vagyok nem férfi és férfias férfit keresnék, kerestem volna.

Köszi.

2024. máj. 12. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából, amíg még társkeresőztem, szánt szándékkal nem írtam túl hosszúakat, vagy kérdeztem túl sokat.

Ennek pedig az volt az oka, hogy - bár egyébként is, de - az első személyes alkalommal inkább vagyok jó hallgatóság, mintsem nagydumás.

Így direkt megpróbáltam az online beszélgetéseknél a minimumon tartani azt, hogy mit tudok meg róla, ezáltal teret hagyva arra, hogy élőben mesélhessen majd magáról, gesztikulálva, mimikával, testbeszéddel, hanglejtéssel.

Ha csak egy olyan egyszerű kérdést is veszek alapul, mint "Mi a kedvenc könyved és miért?", sokkal inkább szeretném a választ élőben meghallgatni, ahogy felvillanyozva meséli teljes beleéléssel a könyv történetét, vagy ha mindketten szeretjük az adott könyvet, akkor már egy adott részlet kibeszélésénél már egy olyan összenézésből elröhögjük magunkat, mert tudjuk hogy a másik is úgy értelmezte ahogy mi;

míg ha tartalmilag ugyanez a beszélgetés folyna is le szóról szóra, online egyikünk számára sem, még neki sem, lenne ugyanolyan felemelő.

Pedig csak egy alap "Kedvenc XY" féle kérdésről van szó.

2024. máj. 12. 22:12
 12/17 A kérdező kommentje:

11# ez pl tök jó amit írsz és van is benne ráció.

De ezek nem kérdeznek semmit.

Konkrétan egyiket sem érdekli hogy keressen közös pontot egy elindulást a beszélgetésre.

A te példádnál maradva, biztos megkérdezted hogy szeret e olvasni, és mit.

Az előző hozzászólónak meg annyit, hogy "a nők meg interjúztatnak"???

Nem, nem interjúztatnak, csak nem lehet hogy te nem kérdezel vissza semmit???

Már ott tartunk gyerekek hogy nekem nőként kell "felszednem" valakit? Hol vannak az igazi férfiak? A férfias férfiak.

Vagy akkor minek vannak ezek fent társkeresőn?

Minden csajnak azt ajánlom, sürgősen jöjjön le társkeresőről, akkor talán észbe kapnak a pasik hogy valami baj van.

Én is ezt fogom tenni.

2024. máj. 13. 06:53
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Igen a legegyszerűbb lenne ha annyiból állna....

Szia! Tetszel! Te is tetszel!

Találkozunk?

Igen!

Holnap?

Ok!

Aztán megismeritek egymást.

Ma már az alapvető dolgok, hogy hány éves, hol lakik megvan. A többi minden más beszélgetés pedig csak bla bla bla bla bla....egészen addig míg nem találkoznak mert lehet, hogy a 2-3 heti beszélgetés első találkozáskor 1 pillanat alatt feleslegessé válik és elköszöntök.

2024. máj. 13. 06:56
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

"Oké ketten akartak talizni, feldobták hogy ők itt nem írogatnak. Kérdezem én, nem tűnt fel nekik hogy konkrétan semmit nem tudnak rólam (nem kérdezték, nem kérdeznek ezek semmit sem), úgy akarnak talizni?"

Ezért akarnak találkozni jóasszony, hogy ott ismerkedjetek meg.

2024. máj. 13. 09:17
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

1-es fején találta a szöget, nem tudom, miért pontozták le néhányan.

Lehet, hogy nem vagy csúnya, túlsúlyos sem, de ez ma már kevés. Az ingerküszöb és így az elvárások is az egekben. Egy nem csúnya, de semmi extra nőért nem fogják különösebben törni magukat, úgy vannak vele, hogy annyit nem ér...

2024. máj. 13. 10:00
 16/17 A kérdező kommentje:

15# értem én hogy ezeket nem hajtja semmi, hiszen sk csinálják maguknak így mit érdekli őket a nő.

De komolyan mondom, olyan elkeserítő, ezek szerint lehetek egy dagadt disznó is, vagy bármi, szarnak bele az összes nőbe?

Nagyon furcsa jelenség ez szerintem.

14# értelek, illetve nem, mert számomra felfoghatatlan igénytelenség az, hogy kvra nem érdekli őket semmi, csak a tali.

Én viszont tartom magam ahhoz nőként, hogy mi az i...f...nak találkozzak egy idegen emberrel, hogy ott untasson a számomra hót unalmas nyugdijjas hobbijával hogy horgászik (értem én hogy nyugis kis tevékenység, nem rossz, nem mondom), csak éppen rohadtul nem tudok azonosulni vele, meg még egy csomó dologgal nem, ami beszélgetés alatt derülne ki.

Na most csípjem ki magam, fél napot készülődjek egy randira egy vadidegennel aki akármilyen cukika lesz, baromira csalódott leszek ha ott derülnek ki dolgok az életéről amit rég megdumáljattuk volna neten.

Szóval sehogy se jó ez az egész.

Vagy tegyük fel nincs kedve csevegni. De minimum messengerezzünk hogy aztán tudjuk talizni.

Gyerekek, szar egy világ ez. És erről nem én tehetek hanem ők.

2024. máj. 13. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Jó akkor te egyedül maradsz mert semmi nem jó.

Millió korodbelinek összejön normális kapcsolat.

2024. máj. 13. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!