Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért nem a sikeres férfiakkal foglalkoznak az helyett hogy lúzer férfiakat szidják?
Példaként a férfiak sem azzal foglalkoznak hogy dühösek azért mert léteznek csúnya nők, hanem egyszerűen a szép nőkkel foglalkoznak.
De nők körében az megy hogy a lúzer, csóró, alkalmatlan férfiakra koncentrálnak, hogy azok miért nem ambíciózusak, miért nincsenek céljaik, miért nem feljődnek stb. stb.
Nem volna ennél célravezetőbb az hogy egyszerűen csak sikeres, gazdag és az adott nő elvárásainak 100%-ban megfelelő férfiak közül válogatnának?
Valaki elmagyarázná miért kell egyáltalán akár csak egy szót vagy bármi figyelmet is pazarolni a lúzer férfiakra?
# 6
akkor nem csak én vettem észre ezt az ellentmondást.
Nőket ostromolják a sikeres, gazdag férfiak tömegei, de ők szakadt csöves pasikra dühösek.
9
Így sem foglalkozik velük a kutya sem, csak ők gondolják magukat ilyen k.rva lényeges elemnek a táplálékláncban 😃
"De nők körében az megy hogy a lúzer, csóró, alkalmatlan férfiakra koncentrálnak, hogy azok miért nem ambíciózusak, miért nincsenek céljaik, miért nem feljődnek stb. stb."
Egyáltalán nem megy semmi ilyen téma a nők körében. Ha születik esetleg itt egy kérdés, akkor próbálnak segíteni, de a való életben a nőknél egyáltalán nem vagytok téma, ezért is írtam, ennyire ne gondold magad fontos elemnek, rohadtul nem vagy az.
"Nem volna ennél célravezetőbb az hogy egyszerűen csak sikeres, gazdag és az adott nő elvárásainak 100%-ban megfelelő férfiak közül válogatnának?"
De, azt is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!