Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hónapok alatt egyetlen nő sem szeretett volna megismerni netes társkeresőről akkor inkább hagyjak fel a társkereséssel?
Na persze, nőként azért teljesen más a történet
Férfiként fel kell adni a tindert ha nem ad semmit
24. " nőként azért teljesen más a történet"
Jaj hagyjuk már ezt a szar kamu dumát. Én nő vagyok, A párom meg egy férfi, mégis sokkal rövidebb ideig volt fent társkeresőn, mire összejött neki onnan normális kapcsolat. Ő konkrétan 2 hete volt fent mikor megismerkedtünk, én meg fél éve.
Egy nőnek semmivel sem könnyebb társat találni, mint egy pasinak.
"Ő konkrétan 2 hete volt fent mikor megismerkedtünk, én meg fél éve."
Akkor mázlisták vagytok, azért valljuk be, nem ez az általános. Lehet, nektek sikerült, de tényleg rohadt szerencsétek volt. Ha ilyen jól működnének a társkeresők, nem volnának tele, van, aki évek óta fent van.
"Egy nőnek semmivel sem könnyebb társat találni, mint egy pasinak."
Ugye ez a kérdés konkrétan nem is erről szólt általánosságban, hanem csakis a netes társkeresésről.
A neten pedig olyan arányok vannak a nemek között hogy eleve alig van esély párt vagy mást találni, csakis akkor van esélyed ha extrém jól nézel ki
Ez még akkor is tagadhatatlan tény, ha elismerném hogy amúgy nem könnyebb nőként ismerkedni. Bár nem ismerem ezt el, de ettől függetlenül a netes helyzet az más, ott férfiként egy durván reménytelen játékban vehetsz részt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!