Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hónapok alatt egyetlen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hónapok alatt egyetlen nő sem szeretett volna megismerni netes társkeresőről akkor inkább hagyjak fel a társkereséssel?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok, normális fotókkal, kitöltött adatlappal és bemutatkozással. Vagy csak egyszerűen a külsőm nem üt meg ezek szerint egy szintet?
2024. máj. 11. 22:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%
Hogy megütsz-e egy szintet, magyarul ronda vagy-e? Nyilván senki se mond ilyet az arcodba, de rájöhetsz magadtól. Ha még az átlagos, gyerekes nők se kapnak az alkalmon, ha rájuk írsz, árulkodó jel lehet. Miből tudhatod meg, átlagos vagy-e, vagy az alatti? Gondold végig régen, hogy ment a csajozás? Folyton érdeklődtek, le se tudtad őket vakarni? Akkor átlag feletti vagy. Inkább csak vevők voltak a közeledésedre? Akkor átlagos vagy. Ha főként visszautasítottak, észre sem vettek, szóval semleges voltál nekik? Na akkor vagy átlag alatti. Az, hogy gyereked van, tényleg nehezíti a dolgot.
2024. máj. 18. 23:17
 22/36 anonim ***** válasza:
Biztos messze laksz tőlük.
2024. jún. 2. 15:22
 23/36 anonim ***** válasza:
Nekem fél év után jött össze 1 normális pasi, azóta már össze is házasodtunk. Legyél kicsit türelmesebb, ha komolyan gondolod. Társat találni nem egyszerű.
2024. jún. 3. 16:53
 24/36 anonim ***** válasza:
39%

Na persze, nőként azért teljesen más a történet

Férfiként fel kell adni a tindert ha nem ad semmit

2024. jún. 3. 22:12
 25/36 anonim ***** válasza:
91%

24. " nőként azért teljesen más a történet"

Jaj hagyjuk már ezt a szar kamu dumát. Én nő vagyok, A párom meg egy férfi, mégis sokkal rövidebb ideig volt fent társkeresőn, mire összejött neki onnan normális kapcsolat. Ő konkrétan 2 hete volt fent mikor megismerkedtünk, én meg fél éve.

Egy nőnek semmivel sem könnyebb társat találni, mint egy pasinak.

2024. jún. 3. 22:52
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ő konkrétan 2 hete volt fent mikor megismerkedtünk, én meg fél éve."

Akkor mázlisták vagytok, azért valljuk be, nem ez az általános. Lehet, nektek sikerült, de tényleg rohadt szerencsétek volt. Ha ilyen jól működnének a társkeresők, nem volnának tele, van, aki évek óta fent van.

2024. jún. 10. 09:48
 27/36 anonim ***** válasza:

"Egy nőnek semmivel sem könnyebb társat találni, mint egy pasinak."

Ugye ez a kérdés konkrétan nem is erről szólt általánosságban, hanem csakis a netes társkeresésről.

A neten pedig olyan arányok vannak a nemek között hogy eleve alig van esély párt vagy mást találni, csakis akkor van esélyed ha extrém jól nézel ki

Ez még akkor is tagadhatatlan tény, ha elismerném hogy amúgy nem könnyebb nőként ismerkedni. Bár nem ismerem ezt el, de ettől függetlenül a netes helyzet az más, ott férfiként egy durván reménytelen játékban vehetsz részt

2024. jún. 10. 14:59
 28/36 anonim ***** válasza:
*férfiként alig van esély
2024. jún. 10. 15:00
 29/36 anonim ***** válasza:
Gyerekkel alsópolcos vagy!
2024. jún. 10. 15:13
 30/36 anonim ***** válasza:
Társkeresőn sokkal több férfi van, mint nő, úgyhogy nekik van miből válogatni!
2024. jún. 10. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!