Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálnál csávóként ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál csávóként ha a csajokat utálnád mert csak a szépfiúkkal foglalkoznak, amikor elutasítanak akkor mégjobban, így látni se lenne kedved őket sehol nemhogy csajozni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 11. 11:55
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Ne játszd a hülyét, ha lemész egy belvárosi diszkóba 100 csávóból hányan csajoznak be. A többiek bukták a pénzüket, idejüket.
2024. máj. 11. 12:51
 22/50 anonim ***** válasza:
65%

Kipróbàlnám milyen pasival

Vannak egészen szép transszexuálisok is tinderen

2024. máj. 11. 12:53
 23/50 anonim ***** válasza:
29%
Miért nem válaszolsz arra, hogy mit akarsz lázadozni? Kényszeríteni akarod a nőket?
2024. máj. 11. 12:54
 24/50 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nem, a kérdezőnk nem rakatnà magàt sekkkbe!
2024. máj. 11. 12:54
 25/50 A kérdező kommentje:

De te biszex vagy.

Hogy mit kéne nem tudom, azt tudom hogy dühítő az egész. A düh segíti evolúciósan a túlélést, hogy hogyan tud ilyen esetben segíteni, azt nem tudom.

2024. máj. 11. 12:57
 26/50 anonim ***** válasza:
54%

21, őszintén fogalmam sincs, életemben ha 2x voltam diszkóba és soha nem pasizni. De, a világ nem csak bulihelyek részegeiből áll. A valóságban a férfiak nagy százaléka van kapcsolatban, vagy szingli önként, dugópajtikkal, krvázással, vagy ezek nélkül. Ezek a férfiak köszönik el vannak. Aztán, vannak azok, akik aktívan keresnek, meg ezen belül azok, akik keresnének de soha nem találnak. Utóbbiak vannak a legkevesebben valójában. Bár itt többségnek vannak eladva. Ezért mókásak az itt megosztott elméletek a százalékos arányokról.

Vannak sikertelen férfiak és nők is. Mindig is voltak. Azzal, hogy a szociális készségek és igények romlanak egyre több lesz a párkapcsolatot kereső, de sikertelen szingli. Ezek tények. De, a többséget továbbra is azok teszik ki, akik önként vannak egyedül és nem keresnek aktívan, meg akik kapcsolatban élnek.

2024. máj. 11. 12:58
 27/50 anonim ***** válasza:
77%
Te amúgy a csúnya dagadt nőkre pályázol?
2024. máj. 11. 12:58
 28/50 anonim ***** válasza:
86%

"A többiek bukták a pénzüket, idejüket."

Ha úgy mész akárhova, hogy ott te biztosra veszed, hogy valakinek basznia kell veled, sokat fogsz csalódni.

Menj prostihoz.

2024. máj. 11. 12:59
 29/50 A kérdező kommentje:
Úgyse hiszitek el, de akkor mintha nem én lennék, tegyük fel akkor hogy lenne egy pozitív kisugárzású intelligens arc aki nem néz ki jól, és ezt látja amit felsoroltam, de mint minden normális ember, szeretne egy szép lányt. Mit kéne csinálnia?
2024. máj. 11. 13:04
 30/50 Noren1989 ***** válasza:
56%

Respawn.

Jóképű tsàvóként.

2024. máj. 11. 13:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!