Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál csávóként ha a csajokat utálnád mert csak a szépfiúkkal foglalkoznak, amikor elutasítanak akkor mégjobban, így látni se lenne kedved őket sehol nemhogy csajozni?
Kipróbàlnám milyen pasival
Vannak egészen szép transszexuálisok is tinderen
De te biszex vagy.
Hogy mit kéne nem tudom, azt tudom hogy dühítő az egész. A düh segíti evolúciósan a túlélést, hogy hogyan tud ilyen esetben segíteni, azt nem tudom.
21, őszintén fogalmam sincs, életemben ha 2x voltam diszkóba és soha nem pasizni. De, a világ nem csak bulihelyek részegeiből áll. A valóságban a férfiak nagy százaléka van kapcsolatban, vagy szingli önként, dugópajtikkal, krvázással, vagy ezek nélkül. Ezek a férfiak köszönik el vannak. Aztán, vannak azok, akik aktívan keresnek, meg ezen belül azok, akik keresnének de soha nem találnak. Utóbbiak vannak a legkevesebben valójában. Bár itt többségnek vannak eladva. Ezért mókásak az itt megosztott elméletek a százalékos arányokról.
Vannak sikertelen férfiak és nők is. Mindig is voltak. Azzal, hogy a szociális készségek és igények romlanak egyre több lesz a párkapcsolatot kereső, de sikertelen szingli. Ezek tények. De, a többséget továbbra is azok teszik ki, akik önként vannak egyedül és nem keresnek aktívan, meg akik kapcsolatban élnek.
"A többiek bukták a pénzüket, idejüket."
Ha úgy mész akárhova, hogy ott te biztosra veszed, hogy valakinek basznia kell veled, sokat fogsz csalódni.
Menj prostihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!