Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a társkeresés?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és 2 éve lett vége a 3 éves párkapcsolatomnak. Azért lett vége mert sokat veszekedtünk meg már nem éreztem azt amit kéne. Én vetettem véget a kapcsolatnak. Egy darabig nem is próbáltam meg ismerkedni senkivel. Kb egy fél éve próbálkozok. De valahogy senki sem fog meg úgy hogy többet is akarnák. Hiába találkozgatok. De valahogy senki se fogott meg. Peddig elég helyes fiúkkal találkoztam. Volt akivel 1 hónapig találkozgattam de nem éreztem semmit. Csak barát zónába akartam. Kezdem úgy érezni velem van a baj. Peddig nem vagyok se leszbikus, se aszexuális (remélem jól írtam) Pedig szeretnék már egy kapcsolatot.2024. máj. 7. 21:33
2/7 anonim válasza:
ojjan szép vagyok mint a sváb a mi kis falunkban. ÉÉngemet válassz!
3/7 anonim válasza:
,,akarnák,, Te hol voltál a nyelvtan órán?
4/7 anonim válasza:
,,peddig,, Ez is cuki. Nem kéne olyan csaj aki írni sem tud. hehehi
5/7 anonim válasza:
itt sok a láb fetishses meg a kutyusos ha jót akarsz magadnak az itteni pasikat elkerülöd pro tipp!
6/7 anonim válasza:
Mert rá vagy görcsölve, kezeld kicsit lazábban az egészet.
7/7 anonim válasza:
Az sem jobb ha évente 3-4 pasival jön össze az ember és mindről kiderül, hogy nem az esete nem valók egymáshoz.
Vannak akik túlesnek 10-20 férfin/nőn is míg végre találnak egy megfelelőt.
Ezt a valakit szeretnénk ugye minél közelebb megtalálni olyan 10-20-30 km-es sugarú körben. De nem biztos, hogy ott lesz :)
Tovább kell próbálkozni, egy jó munkahely sem hullik mindenkinek az ölébe elsőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!