Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vajon miért csinálta?

Figyelt kérdés
Haverom bele volt zúgva egy lányba, de csak pár szót beszéltek, évekkel később írt neki egy levelet. A lány utána megszerezte a számát, és felhívta, majd egyből letette. Vajon mi volt ezzel a célja?

2024. máj. 7. 09:17
 1/5 gergelice16 ***** válasza:
100%
Lehet túl hirtelen kapta a hívást, és nem volt felkészülve. Meg persze az is lehet, hogy csak játszott a lánnyal. Nem ismerjük eléggé a személyiségét, hogy el tudjuk dönteni...
2024. máj. 7. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy válasz...

Szerintem talán ezzel üzent, hogy megkapta de nem érdekli. Bár azt sem értem ez miért volt fontos.

2024. máj. 7. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Várj, hogy a lány vagy a fiú tette le a telefont?
2024. máj. 7. 16:03
 4/5 A kérdező kommentje:
A lány.
2024. máj. 7. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért hívta fel, hogy jelezze a fiúnak, hogy érdekli, és ha akarja, akkor felhívhatja őt, de ő nő létére nem akart kezdeményezni, azért tette is le.
2024. máj. 8. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.