Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen nők miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők miért vannak fent társkeresőkön?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok olyan 30-as, 40-es nőt látok társkeresőkön, akik kimondottan jól néznek ki, akikkel beszéltem okosak is, jó egzisztenciájuk van, nagy baráti körrel, tehát öt perc alatt találnának alkalmi partnert is, és komolyabb randipartnert is. Mégis társkeresőn keresnek, és sokszor azt sem értem, hogy mit akarnak tőlem, vagy a magamfajta férfiaktól. Alapvetően jóképű, okos, kedves férfinak tartom magam, de azért azt is tudom, hogy az ilyen nők találnak nálam sokkal jobbat is. Általában pár hetes vagy hónapos kapcsolatnál nem is lesz ebből több. Ha kalandot keresnének, megérteném, de azt tapasztalom, hogy a többségük komoly kapcsolatot akar. De miért társkeresőn? Én alapvetően azt tudom elképzelni, hogy vagy nagyon magasra teszik a lécet, és senki nem felel meg nekik. A másik, hogy olyan a személyiségük, hogy hosszú távon egyetlen erős férfi sem marad meg mellettük, ezért keresnek olyat, akit jobban tudnak befolyásolni.
2024. máj. 6. 12:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Miért rendeled magad mások alá, hogy nálad sokkal jobbat találna, mi a baj az önértékeléseddel?

Miért nem érzed, úgy hogy te érdemes vagy arra, hogy TE legyél az az EGY? Kérdezz engem ha kiváncsi vagy rá :-)

2024. máj. 6. 14:42
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Én is jól nézek ki a te szavaiddal élve 5 perc alatt bárkit találhatnék a lényeg a nem az 5 perces ismerkedésen van, hanem a minőségen, ha érted, akivel együtt tudsz rezegni aki érzi a lényed akivel olyan egy beszélgetés, mintha már régóta ismernéd, aki talán befejezi a gondolataidat akivel még a zenei izlésed is egyforma, akivel minden olyan könnyű, és az ilyen minőségek nem található minden bokorban kedves kérdező. Miért vannak a társkeresőn, na ez jó kérdés, én sem gondolom, hogy ott találnám meg de én is megpróbáltam lehet találni ritka kincseket aki keres talál…
2024. máj. 6. 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

" A pasik szeretnek a szintjük alá lőni"

FÖlé lőni szeretnek, de azt nagyon.

2024. máj. 6. 14:54
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

Pont egy ilyen nővel randiztam régebben, nagyon csinos, rengeteg ismerőse, jó munkahelye, sok emberrel volt körülvéve.

Mégis társkeresőn tengődött, vacak fotóval.

Na aztán elkezdtem megismerni, aztán apránként rájöttem, egy ilyen mellől még egy lecsúszott csöves is sikítva menekülne.

Borzalmas modor, személyiség, brrrrr.....

5 perces kufircra meg azért nem vevők, nehogy qrvának titulálják őket, inkább hazudnak egy komoly kapcsolatot. Ami tényleg nem is tart tovább pár hónapnál.

2024. máj. 6. 15:08
 15/23 anonim ***** válasza:

"De miért társkeresőn?"

Miért ne? Joguk van hozzá, hogy boldogságot találjanak. Aztán valszeg más terepen is nyitott szemmel járnak, csak ezt a lehetőséget is megadják maguknak. Teccik érteni?

2024. máj. 6. 15:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Mi az az erős férfi? Aki mindig megadja a szót hogy a nő mikor beszélhet mikor nem, aki felérendeli magát mindenben? Miért kell erősnek lenni, azért hogy lenyomja a nőt? Mert ha még súlyzókkal bánik el vagy a munkával feladataival és attól erős azt megértem, de ők nem is szokták nagyítóval vizslatni a nő minden negatívnak vélt tulajdonságát, illetve velük ezek nem is jönnek ki, mert a nő tiszteli őket a személyiségükért.
2024. máj. 6. 16:20
 17/23 anonim válasza:
Azért, mert jól tudnak válogatni. 30-as korukban már kezdik jobban becsülni a kevésbé tökös összességében normális férfiakat is. Addigra megtapasztalják, hogy a legsikeresebb pasasok csak pár évig az idejüket rabolják.
2024. máj. 6. 16:41
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

" Én alapvetően azt tudom elképzelni, hogy vagy nagyon magasra teszik a lécet, és senki nem felel meg nekik."

Ilyen nők is vannak, bár már nem ennek a korosztálynak a tagjaira jellemző leginkább.

" A másik, hogy olyan a személyiségük, hogy hosszú távon egyetlen erős férfi sem marad meg mellettük, ezért keresnek olyat, akit jobban tudnak befolyásolni."

Ez már sokkal jellemzőbb. Sok nő esik abba a hibába, hogy azt hiszi, ha hisztivel, érzelmi zsarolással, a hormonok és a női lét okozta hangulatingadozások mögé bújva próbálja kiharcolni azt, hogy minden, vagy legalábbis a legtöbb dolog úgy legyen, ahogy ő akarja, akkor ő egy erős nő, akihez egy erős férfi illik. Holott ettől éppenhogy gyenge és nem erős.

Egy valóban erős nő nem fél az érzelmeitől és nem takargatja őket. Nem tesz úgy, mintha a szex kizárólag a férfiaknak lenne jó, ő pedig kvázi szívességet tesz, jutalmaz azzal, ha belemegy. De ha már így van, azért legyen már neki is jó, sőt a férfi elsősorban rá figyeljen, mert neki ez jár. Nem tagadja a gyengeségeit és nem lendül támadásba azonnal, ha esetleg szóba kerülnek. És nem utolsósorban jól tudja, hogy melyik döntésnél előny ha érzelmi alapon hozza meg és melyiknél, ahol tisztán a logika alapján és az érzelmi alapon hozottakat nem próbálja logikus magyarázatokkal alátámasztani.

Van egy harmadik típus is, akinek viszont egyéb mentális gondjai vannak, pl. antiszociális, összeférhetetlen, alkalmazkodásra képtelen, stb. és ilyenkor hiába néz ki jól a társkeresős képeken vagy akár élőben is, nem maradnak mellette a férfiak.

2024. máj. 6. 17:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy ebben a korban a "baráti körben" már mindenki foglalt? Plusz élőben sose sikerült olyannal összejönni, aki tényleg hozzám illik. Ilyen téren még már nincs alku, nincs türelmem ehhez.
2024. máj. 7. 01:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Semmi különös nincs ebben,

a környezetében pár ember jöhet szóba, a társkeresőn több 10.000

2024. máj. 7. 08:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!