Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak idősödve van hogy ismerkedéstől elmegy kedvük mert már nem vonzóak az emberek?
En akármilyen öreg vagyok képtelen vagyok megszokni egy kopasz tokás ősz nagyhasú férfit ami a 40 es korosztályra jellemző pasikban.
A ffiaknak 35 felett leáldozott. Szinte mindegyiknek már csak műfoga is van.
Kegyetlen.
4: Közben tele az ország egészségtől kicsattanó, gyönyörű, fiatalos, szexi nőkkel.
Csak kár, hogy nem ez az ország.
# 4
# 5
ez szörnyű. Ez aztán nincs jó hatással a demográfiára sem.
Akkor nem vicc hogy szinte nagyítóval kell keresni aki nem válik kopasszá, pocakossá?
4. Érdekes, hogy a belvárosban járva nap mint nap idegen nyelven szólalnak meg azok a nők akik kicsit is kinéznek valahogy!
A pasik is azért keresnek egyre fiatalabb lányt, mert azok még nem lelakottak mint a magyar nők többsége 20-25 felett!
Mintha a kopaszságról tehetne bárki is...
Ki az aki őszintén meg akarna kopaszodni? Senki. De sajnos ilyen az élet. Én 30 évesen már ezzel küzdök, ez nem rajtam múlik, nem én tehetek róla.
Mondjuk érdekes, hogy a baráti társaságomban nem sok kövér ember van, de pont az egyikük az aki közülünk házas. A többieknek még kapcsolata sincs évek óta.
9.
A 40- es nők még nagyon jól néznek ki. Majdhogynem lehet találni közöttük még cicababát is. Ez nem egy különleges dolog. Még egy 45-ös férfi is viszonylag szép.
Nade 50 fölött ???? Na ott már kezdődnek a bajok.
Nagyon kevés nő van aki 50 fölött is még szexi.
Persze nem tagadom, a ferfiaknál ugyanez a helyzet.
50 fölött nem szabad ismerkedni csak télen.
Otthon pedig szex, csak sötétben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!