Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ha egy fiú nem sikeres a lányoknál?

Figyelt kérdés

Legtöbb fiúnak tiniként összejön az első csaj, aztán ha szakít akkor előbb utóbb összejön más. Tehát nem kell hosszú ideig egyedül lennie és szinte magától alakulnak ki a kapcsolatok.

Én 20 évesen voltam először lánnyal, de nem volt a barátnőm, aztán 1 éven belül volt 2 csaj is akivel ismerkedtem de nem lettek ők sem a barátnőim, valamiért nem jött össze. Már több mint 5 éve nem jön össze semmi, még csak egy randi sem.

Mi lehet az oka ha valaki ennyire sikertelen?

2024. máj. 5. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Hogy nézel ki?
2024. máj. 5. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Külső és kevés pénz.
2024. máj. 5. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem vagy pocakos akkor unalmas vagy és csóró
2024. máj. 5. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
23%

Vagy a külső miatt vagy a személyisége miatt, legrosszabb eset ha mind 2. Nyugi, én 27 évesen beláttam, hogy a külsőm nem jó, mivel láthatóan betegséggel küzdök,az emberi mivoltom meg senkit nem érdekelt sosem,ezért kénytelen voltam elfogadni, hogy nem kellek a nőknek.

Reméljük azért te nem jutsz erre a végső következtetésre 😉.

A lényeg a jó öltözködés,ápoltság,némi csábító deo,és a közeledés,kontaktus felvétele a nőkkel!

2024. máj. 5. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

Az elsődleges a külső.

Aztán a társasági élet milyensége, mennyire vagy szociálisan jól "beprogramozva", mennyire vagy nagydumás, könnyen ismerkedős ÉS elégg ébátor ahhoz, hogy ténylegesen kezdeményezz és el tud viselni a várhatónak folyamatos visszautasítást.

A harmadik tényező, de ez inkább később jön be a képbe, a pénz. Nyilván ha már tiniként gazdag családból származol, előnyöd lesz, de itt is a pénz leginkább a külsőségekre üthet vissza. Magyarán több pénz, több és jobb minőségű ruhatár, jobb ételek (legalábbis ha valaki ad erre gazdagként) -> jobb külső, egészségesebb életmód stb.

Ugye később a pénz pedig azért értékelődik feljebb, mivel a család eltartó képesség egyik fő mérvadója.

De a legfontosabb mindig a külső. Mennyire vagy vonzó az ellenkező nemnek. Tehát lehet, hogy te azt gondoldo, ha kigyúrod magad ilyen batár nagy ogrévé akkor majd jobban fogsz tetszeni a csajoknak, a valóságban meg a 60 kilós, ecsetfejű szépfiú simán elhappol előled bármilyen nőt...

2024. máj. 5. 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Vagy azért nem jön össze, mert olyan önbizalomhiányos vagy, hogy vagy nem is próbálkozol be egy lánynál se, csak várod hogy felszedjenek vagy sugárzod magadból az esetlenséget.
2024. máj. 5. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
5 ös jól irja! Elsődleges a külső. És valóban a menő, trendiskedő vékony magas fiatal fiúk viszik a legtöbb nőt. A konditeremben élő izomagyak már egy egeszes kis réteg nőnek imponál már. A kövérek meg sose voltak népszerűek a nőknél.
2024. máj. 5. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
45%
Az, hogy lényegében semmit sem tudsz az emberi kapcsolatokról, kérdező. Meg az ehhez kapcsolódó készségeid hiánya. Vagyis a manapság amúgy igen gyakori szociális analfabétizmus. Ha ugyanis ez nem lenne igaz rád, akkor magadtól rájöttél volna (minimum utólag), hogy miért nem kellettél annak a két csajnak.
2024. máj. 5. 18:08
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Na de ebben az 5 évben tettél is valamit érte, hogy ne legyél szingli? Az is lehet rossz helyen keresgélsz, unalmasnak tűnsz, nem kommunikálsz jól.
2024. máj. 5. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Csodálom, hogy még nem "incelezett" le senki, de mindjárt megkapod. :)
2024. máj. 6. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!