Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy nagyon anyagias nőbe szerettem bele, de nem tudom hozni az elvárásait?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Ez így elég kevés infó. Milyen elvárásai vannak?
2024. máj. 5. 11:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Milliós nettó havi jövedelem, luxus autó, luxus ház stb.
2024. máj. 5. 11:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe az ilyet.
2024. máj. 5. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Mibe szerettél bele rajta a p!náján kívül?
2024. máj. 5. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem a te szinted akkor felejtsd el.
2024. máj. 5. 12:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is voltam szerelmes olyanban akinek kevés volt a keresetem , és nem vállalt fel soha mert az egész családja diplomás én meg nem.

Most meg férjem van.

Olyan aki mellett tanulhatok , nem érdekli hogy mennyit keresek, hát sőt gyesen vagyok.

Akinek én kevés voltam azt otthagytam, akármennyire is szerelmes voltam belé, mert csak tönkretette az önértékelésemet.

2024. máj. 5. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Az összes férfi bőven a szintje feletti instainfkuenszertökéketeskulseju nőbe szerelmes 😏
2024. máj. 5. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt várja el ,vagy kisebbségi komplexussal kuzdesz?
2024. máj. 5. 13:27
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

"Az összes férfi bőven a szintje feletti instainfkuenszertökéketeskulseju nőbe szerelmes 😏"

Én nem.

Elhagytak teged a férfiak?

2024. máj. 5. 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

9

Persze. Minden nőt elhagynak, kihadznalnak, kicsavarják belőluk az életet, ha nem vékonyak, tokeletes alkatuak, instapozitivak.

2024. máj. 5. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!