Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, szerintetek biszex pasi - biszex nő jó párosítás vagy semmi összefüggés nincs?

Figyelt kérdés

2024. máj. 4. 23:53
 1/2 anonim ***** válasza:
30%

24 voltam kb (biszex nő vagyok), amikor összejöttem egy biszex pasival (ő 30 volt).

Nálam teljes értékű volt a szerelem, látszólag ő is boldog volt, 6 hónapig kavartunk utána 6 hónapig voltunk együtt, de úgy lett vége, hogy mint kiderült fiúkkal flörtölget. Azzal magyarázta, hogy mivel biszex, neki hiányzik a férfi oldal. Hát mondom barátom ez érdekes mert én is az vagyok, de nekem nem hiányzik szóval szerintem szimplán meleg vagy. Azóta eltelt vagy 5 év de nagyon feminin lett azóta (kifestett köröm, szájfény, színes ruhák), szóval szerintem szimplán csak nem tudta hova tartozik.

Most ez csak egy példa volt, de én személy szerint nem kezdenék már biszex pasival. Se biszex nővel. Bár én is az vagyok, de ilyen szinten nekem nagy pofon volt, hogy ennyire nem tudnak kiigazodni magukon. Kevés az a biszex, amelyik nem húz egyik oldal felé jobban. De ha azon az oldalon vagy amelyik felé húz, akkor nincs baj.

2024. máj. 5. 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:
30%

Hiába vagyok biszex nő, én is nagyon sok biszexet láttam akár fb csoportban is aki mindkét nemet akarja egyszerre (házas de nőt/pasit keres), néha a párja tudja, néha nem, a társkeresők is tele vannak a harmadik kereséssel.

Nekem már annyi párkapcsolati traumám van, hogy nem kockáztatnék már biszexel. Vagy leszbikussal randiznék, vagy hetero férfival.

Aki meg akar csalni, meg is fog ez tény, ha bi ha nem, de valahol engem nagyon elijeszt a sok olyan ember, akinek mindkettő kell

2024. máj. 5. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!