Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 340e fizetés mellett ne is reménykedjek abban, hogy
feltudok szedni egy átlag nőt ugye?
Nézz ki jól, keress többet, költs a nőre, kezeld úgy, mintha bármikor dobhatnád egy jobb nőért. Versengeni fognak érted.
340-et keresel, nem vagy top pasi, és szorongasz a társkeresés miatt? Sajnáljuk, nem kellesz egy nőnek sem.
2024. jún. 8. 07:08
345-től már tudnál, 340 kevés
2024. jún. 8. 12:25
Furcsa lenne ha igaz lenne h semmilyen platformon nem vagy fent, de ide be vagy regisztrálva.
Ezt valaki amúgy elhiszi neked?
A másik: nekem pl teljesen mindegy h ki mennyit keres.
De ne legyen nekem abból hátrányom.
Legyen képes udvarolni, virág, csoki, meghívás moziba, vacsizni, fagyizni.
Mert ha magamat hívom meg, magamnak fizetek mindent, akkor az nem is udvarlás és nem is akarsz tőlem semmit!
2024. jún. 9. 03:50
Ne, amugy se nagyon tudnál mit kezdeni egy nővel, mert totál korlátolt vagy.
2024. jún. 19. 09:19
aztaqrva... nem értem hogy jön ide az hogy mennyi a kereseted? Megkérdezte esetleg egy randin bárki is hogy mégis mennyit keresel? De ha meg is kérdezi netán valamelyik az sem azt jelenti hogy arra hajt hogy millás emberke vagy-e. Ilyenkor csak visszakérdeznék hogy és te?
2024. jún. 20. 17:39
66/72 A kérdező kommentje:
"aztaqrva... nem értem hogy jön ide az hogy mennyi a kereseted?"
Már elnézést de ti nők ecsetelitek itt minden kérdésben amiben előkerülnek az egzisztencia alatt, hogy ha a pasi nem tud x összeget megkeresni és nincs saját lakása/háza vagy kocsija akkor életképtelen.
Engem nem érdekelne a fizetésed.
Ha viszont élőben is úgy kommunikálsz, ahogy ide írkálsz, akkor 5 perc után felállnék és otthagynálak.
2024. júl. 4. 16:07
68/72 A kérdező kommentje:
Még sose kerestem többet 260e Ft -nál, annyit is csak rövid ideig, bár rendszeretlen bevételeim mindig voltak. Sokáig albérletben éltem, később lett lakásom, az is csak egy örökségnek köszönhetően. Kocsim nincs, nem volt, és nem is tervezek. Mindezek ellenére sok nő rajongás szinten szeretett, és majdnem mindig voltak komoly vagy komolytalan barátnőm az eddigi életem során. Csak annyi a "trükk", hogy szeretem a nőket, minden kis dolgukkal, hibáikkal együtt, állítólag elég vicces a stílusom, segítőkész és odaadó vagyok velük minden téren. Ja, és része még a nyerőstratégiámnak, hogy nem insta-pinákra és aranyásó ribancokra izgulok fel, hanem értelmes, aranyos, okos, emberszerű, természetes nőkre.
2024. júl. 5. 13:43
Mikor hagyjátok már abba. Én 2 gyerekes férjes asszony vagyok. Én 230 eft, férjem 260 eft, fiam 1 éve dolgozik, ő 300 eft körül keres. A húga még tanul. Ezelőtt is megvoltunk ezután is megleszünk. A magyar ember sír folyamatosan. Nincs is a környezetemben olyan ember aki ne több hét tengerparti nyaralásra menne a nyáron de ha az ember beszél vele az jön le, hogy éhenhal.
2024. júl. 5. 13:45
További kérdések: