Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után adtad fel a társkeresést és miért?
15-ös
Nagyon elgondolkodtatott az írásod. Nekem is ugyanez a gondom, hogy egyszerűen nem találom meg a társam, aki tökéletes minden téren. De lehet csak azért, mert nem magát az embert néztem, hanem az én kis fejemben lévő tökéletességre törekedtem, mindegyik pasim abba a tökéletes világba akartam beleilleszteni, belekényszeríteni? Az utolsó, akivel együtt voltam, egy igazi lúzer volt, semmi terve, életcélja, jövőképe, de nagyon jól éreztem magam vele, de egyszerűen nem illett bele abba a képzeletbeli világba, amit elképzeltem.
Lehet igazad van és mégis jók lesznek az izgalmas lúzerek. Attól én még építhetem az életem és haladhatok egyről a kettőre, még ha nagyon nehéz is egyedül.
Furcsa lesz, de köszönöm szépen az írásod. :)
Hát igen ha azt nézem hogy fix éves az összes és összehsapnlitok pasikat pl 4 év egy rendes pasival vagy 4 év egy lúzerrel, az utóbbival valahogy sokkal szenvedélyesebb, izgalmasabb is volt legalább az a 4 év.
Ugyanígy a 2 éves kapcsolataim is.
Amig 2 évig voltam normálisakkal az sehol nincs tényleg ahhoz mint 2 év olyanokkal akikkel zajlik is az élet.
Az időmet rabolja csak az összes néha úgy érzem ezért kezdek már a támogatói kapcsolatokon agyalni.
Hogy legalább megérje akkor másképp az időmet szánni ilyenekre.
Csak egyelőre nem találtam olyan tamogatót akihez hozzá tudnék érni. Nincs gyomrom hozzá úgy, ha nem tetszik vagy inkább taszít külsőre.
Nem tudom pontosan mennyi ideje adtam fel de már általános iskolásként tudtam hogy ebből én kifogok maradni akkor sem voltam helyes felnőttként pláne nem úgy hogy ez az oka ronda vagyok és online társkeresőn látszik a legjobban mennyire külső számít. Szűz vagyok és még a csók is kimaradt.
27/F
3 éve. Akkor volt egy utolsó év, a covid után (vagy még közben?) és a szakításom után, hogy úgy gondoltam nincs mit vesztenem, akkor próbálkoztam utoljára aktívan. Azóta semmi. Konkrétan az abszolút nulla közeöm volt bármilyen nőhöz, se szex, se csók, semmilyen fizikai kontakt és még egy nyamvadt randim se volt, sőt igazából ismerkedés céljából nem is beszéltem nővel.
Igazából mostanában volt mégiscsak egy csaj akivel egészne jóba lettünk, tők jól elbeszélgettünk, úgy éreztem azért egy kicsit bejöhetek neki, elvégre ritka, hogy ennyire normális, kedves és érdeklődő irántam bármilyen nő is. De végül kiderült, hogy mindez csak ábránd volt...
5 év csalódás utàn màr nem reménykedtem. Az utolsó fèl évet társkeresőn voltam fent, de a 4. ember után is aki csalódás volt, már feladtam. Csak lustaságból nem töröltem magam, de milyen jól tettem, mert 2 hónappal az után hogy már be sem léptem, ràm írt valaki. Meglepődtem, de Kíváncsi lettem, elkezdtünk ismerkedni,megtetszettünk egymásnak, találkoztunk, és azóta együtt vagyunk, össze is házasodtunk:)
Akkor jött az életembe az igazi nagy szerelem, amikor már belül feladtam, hogy valaha valaki szeretni fog, és valakit szerethetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!