Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő után adtad fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után adtad fel a társkeresést és miért?

Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 19:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%

29-30 évesen

Akkor derültek ki a betegsegeim amik miatt rájöttem hogy nem lesz sosem

2024. máj. 3. 20:50
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
2 év alatt 3 csalódás bőven elég volt, inkább feladtam. Jobb lesz nekem egyedül, úgy érzem.
2024. máj. 3. 20:52
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Most. Nem gondolnám, hogy ronda vagyok vagy bármi komoly baj lenne velem . Egyszerűen alkalmatlan vagyok a kapcsolódásra. Vagy hülyének néznek igazából fogalmam sincs , de egyszerűen nem megy . :( 28/N
2024. máj. 3. 20:57
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

Most 10 év aktív próbálkozás után

Azért mert csak megalázást kaptam a nőktől

26/f

2024. máj. 3. 21:00
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Kb 17 éves koromtól kerestem a nagy őt de mindegyik pasi csak bár évig bírta.

30+ lettem eljegyezve akkor úgy éreztem ez már az utolsó dobásom.

4 évig voltunk egyutt aztán eljegyzés bontás...

Na itt lett vége.

34 éves kortól már nem keresem a nagy őt, már nem érdekel ha vki lúzer drogos megbízhatatlan nem lehet vele tervezni nincs jövőkép. Már csak azt nézem hogy tetszik vonz és szerelem van. Csak ennyit.

A fél életem töltöttem el azzal hogy olyanokkal járok és vértizzadva találok olyanokat aki tetszik ÉS lehet rá alapozni is megbízható is komolyat is akar és viszonoz is.

Mégse lett egyikből se család házasság egyiksem volt a nagy ő.

És ilyeneket én vértizzadva találtam mindig.

Ma már nem izzadok. Csak a szerelmet és kemiát nézem. Azt hogy egy lúzer komolytalan pasi azt nem. A komoly pasikkal se mentem többre soha pár évnél.

2024. máj. 3. 21:23
 16/25 anonim ***** válasza:
61%

Utóbbi 6 évbe hagytam fel vele.

És egyszerűen lehetetlen elképzelnem, hogy hol lenne rá esélyem...társkeresők kilőve a külsőm miatt. Más lehetőségem pedig már nincs.

Csak igen valahogy el kellene viselnem egyedül de vannak rossz napjaim.

2024. máj. 3. 21:33
 17/25 anonim ***** válasza:
14%

Kb 1 hónap után adtam fel.

Aki külsőre tetszett volna, az mind csak alkalmi kapcsolatot keresett. Aki belsőre tetszett volna, arról kiderült hogy bólogató kutya, és valójában nem olyan mint amilyennek előadja magát.

Sokan voltak olyanok, akik full idegbetegek voltak. Pl rám írt este 10 kor, nem voltam fent, nem olvastam, reggelre meg írt pár q anyádozást, dögölj meget, és letiltott.

Vaaagy, folyamatosan panaszkodott hogy milyen szar napja volt, mennyire nincs ideje semmire, és ez is q anyázott ha nem reagáltam semmit a huszadik rinya történetére.

Végül inkább kibékültem az exemmel.

2024. máj. 3. 21:35
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Nem adtam fel.

Ma is volt egy csinos, szimpatikus nő a boltban, eléggé érdeklődött...

Egész véletlenül egymás mellett parkoltunk, én beszálltam a 33 éves roncsomba, ő meg a zöld rendszámos terepjárójába....:D

Elég fura arcot vágott. Hihi.

2024. máj. 3. 21:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnálom, akinek nem jött össze, de megértem, én is ebben a cipőben járok. Azért kívánom, hogy legalább nektek sikerüljön, ha már nekem nem fog.
2024. máj. 4. 09:14
 20/25 anonim ***** válasza:
73%
Én nem adtam fel, de sokszor éreztem úgy, hogy bár feladtam volna. :D F
2024. máj. 4. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!