Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít ma a pénz a pártalálásban? 💶💰💴
Van pénzem, megélek a keresetemből.
Tudok félretenni rendszeresen, minden hónapban, ~30 ezres összeget, van a bankszámlámon is 7 jegyű összeg évek óta, otthon KP-ban is szintén tartok egy 7 jegyű összeget arra az esetre ha…
Társkeresőkön fenn vagyok, többön is.
Mégsincs nőm elég rég óta már.
Szerinted kedves kérdező, mit érek a pénzemmel ezek után?
Nincs mit kertelni: a nőknek ez a legfontosabb, kivétel nélkül.
Hol van már az igazi érzelem alapú kapcsolat...?
Tegnap 19:40 #14 Semmi választ nem írtam ide, soha nem trükközök,de írj rá az elsőre, ha nem hiszed! 😎
#15 21:04 Igen, sok az ilyen férfi, bár ez a "veszély" engem nem fenyeget, mivel nincs ingatlanom + kocsi + nyaraló, tehát nekem csak némi megtakarításom van, de küzdök, hogy jobb legyen! 💵💴 34/N
Inkább az okok számítanak, hogy miért nincs/van pénze: más ha még tanul, nem pénzelik a szülők, de attól még látom, hogy szorgalmas és igyekszik többet elérni az életben, és megint más az, ha azért nincs pénze, mert nem dolgozik, és azért kell neki barát(nő), hogy legyen ki eltartsa és legyen kivel lefeküdni. Ezutóbbi nekem nem kéne, mert nem vagyok hülye.
Vagy nem mindegy, hogy azért van pénze, mert brutálisan szorgalmas, nagyon okos, fel lehet rá nézni és fejlődhetek mellette, vagy ezért pénzes, mert anyuci meg apuci alátolt mindent, de közben ő maga egy lusta, kiállhatatlan ember, aki önmagától nem tudott volna hozzájutni ahhoz a pénzhez. Nem tudnék ezutóbbival se élni
Tehát nem az számít, hogy mennyi pénze van, hanem ha már pénzről beszélünk, akkor a hozzá vezető útra vagyok kíváncsi.
Amúgy mivel középosztálybeli vagyok, még lakás nélkül (21 éves vagyok), próbálok én is inkább a középosztályban keresgélni, akivel együtt tudunk otthont és egy szép életet építeni.
#17 ma 14:59
Ez nagyon szép gondolat, hogy kölcsönös erővel és pénzzel építeni fel egy közös életet! Biztos megtalálod a társad,főleg ha a szüleidre is számíthatsz, és valóban nagyon fontos a pénzhez vezető út, lehet valaki egy herdáló is, és akkor mit ér a vagyonával? 🤔 A pénz energia, így vagy úgy, szükség van rá az élethez, kérdés az kinek mennyi az elegendő 💵💴
Nyilván számít a pénz, mivel ebből élünk. DE! Az nettó baromság amikor fizetéssel és egyéb dolgokkal jönnek egyesek. Mert önmagában ez csak egy szám. Havi 1 millióból is lehet nyomorogni, ha olyan összegű tartozásaid és/vagy függőségeid vannak, illetve 300 ezerből is lehet normálisan élni. Illetve ide még hozzátenném, hogy az sem mindegy mivel, milyen melóval és hogyan keresed a pénzt. Mert ha az ember 40 éves korára totál lerobban, mert mondjuk vállalkozóként 0-24-ben talpon volt, akkor inkább választom az egyszerű 8 órás heti 5 napos irodai munkát, ahol mondjuk tized annyit sem fogok keresni, de legalább nem is nyomorodok meg (annyira).
A pénzhez, vagyonhoz ráadásul nem árt, ha tartozik egyfajta kultúra is, illetve kell hogy legyen célja vele az embernek. Önmagában totál értelmetlen. Én személy szerint úgy vagyok, hogy ha valaki már nem a létbizonytalanságban él, tehát olyan szinte ha mondjuk elromlik a mosógépe, akkor tud venni másikat, akár azonnal, az már bőven elég.
Ha most mondjuk hirtelen 10X vagy akár 100X több pénz lenne a számlámon, nem hiszem, hogy bármi változna, mert nincs különösebb célom a pénzzel, nincs igényem oylan dolgokra amelyek pénzért megvehetőek. Szóval most attól nem lenne jobb életem ha értelmetlen tárgyakkal halmoznám el magam. Szóval ilyen szempontból nem jelent semmi a pénz, nem tetszenék jobban a nőknek, nem érdekelném jobban az embereket, mivel nem is tudnának arról, hogy nekem milyen vagyonom van. Egyfajta magamutogatási, szereplési kényszerre is szükség van a oénzes embernek, különben semmivel sem lesz "sikeresebb", legalábbis szociálisan, mint egy átlag ember.
Reálisan kell gondolkodni. A nőknek számít pénz és sok esetben a férfiaknál is. A nőknek fontos a biztonságérzet, és ide beletartozik az anyagi biztonság is, aki mellett mondjuk fel lehet nevelni 1 vagy akár több gyereket is. A férfiaknál ez kevésbé szempont, régebben sokkal több anyuka maradhatott otthon a gyerekekkel, mert egyszerűen a férje eltartotta. Nekem alap feltétel lenne, hogy a nőnek is legyen normális munkahelye.
A külsőség is számít, hiszen ha valaki külsőnek nem jön be, akkor a szexuális életetek is szar lesz, ami nélkül nem működik egy kapcsolat.Gondolom ha te egy 80 kilós átlagos pali vagy akkor nem feküdnél le egy 180 kilós nőve, továbbá egy 2 méteres csaj se feküdne le egy 1,5 méteres alacsony férfival.
A belsőségek is számítanak, bár szerintem ez van a legutolsó helyen, Nagyon sok csaj szereti a rosszfiúkat, általában jól néznek, viszont amikor kimutatják az igazi arcukat akkor megy a sírás :D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!