Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak edzőteremben, vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak edzőteremben, vannak akik nagyon szenvednek hogy fitness-es nő nem jön össze?

Figyelt kérdés

Szóval akár már évek óta eddz, szuperül néz ki külsőre de hasonló fitt, edzős nőknek nem kell?

Vagy ha elér fizikumban egy értékelhető szintet akkor törvényszerűen fog találni hozzá női társat legalábbis külsőre?

Vagy meg kell elégednie az átlag : itt értsd a nem sportoló nőkkel?

máj. 2. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
A fizikum az egy kis darabja a kirakósnak, ezer más stílusjegy van, amit mi emberek figyelembe veszünk. Ezért ha adonisz a tested sem lesz törvényszerű semmi, csak ennyit akarok mondani. 😂
máj. 2. 23:02
 2/6 FERI BÁCSI VILLANYÓRÁJA ***** válasza:
65%
A józsi kapcsolta vissza, de előtte figyelmeztette az atillát, hogy vissza ne merje dugni a gépet. Akkor láttuk először az elosztót, SCHNEIDER electric fi relé volt, meg 3x80 amperes megszakító.
máj. 3. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha megvan a külső akkor jön diplomás e? Vagy buta xar? Pénze elég vagy ilyen csóró vesztes 400 nettóval ?
máj. 3. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Nem is volt benne c10 meg c16?
máj. 3. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetemben fordított a helyzet, nekem nem kell egyik se🤷
máj. 3. 12:18
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
Sok ève edzem már szerencsére csak 1x ismerkedtem egy nővel amiből kapcsolat is lett de egy nárcisztikus jellemtelen fèreg volt az is tehát bejött hogy felesleges ott ismerkedni bár mèg próbáltam valakit felszedni az idegesítèsère de aztán vègül nem èrdekelt az egèsz így nem lett semmi abból sem egyèbkènt sokan mèregetnek volt aki próbálkozott is ès èrdekes mód főleg a fiatal lányok próbálkoznak nálam de mint mondtam nem akarok ott ismerkedni . 44f
máj. 3. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!