Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Abból kisülhet bármi jó, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból kisülhet bármi jó, ha valaki magányból randizik?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Egyedül élek, nemrég költöztem egy új városba. Nincs itt senkim, de úgy másképp sincs. Anyukám már nem él, tesóim nincsenek, barátnő is csak 1.

Nagyon kezd emészteni a magány, ezért regisztráltam badoo-ra és tinderre. De nem vagyok benne biztos, hogy jelenleg kéne-e párkapcsolat. Csak a magány enyhítése miatt.

2024. máj. 2. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Hiányzik az érzés hogy benned valami? Ha nem? Akkor ne ismerkedj.
2024. máj. 2. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Inkább a társaság, egy férfi adta biztonság, a szeretet hiányzik.
2024. máj. 2. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem veszthetsz vele semmit.
2024. máj. 2. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Vesziteni valoban nem veszitesz semmit, viszont elsosorban inkabb baratokat kene szerezned.

Nezz korul a neten, csoportokban. Biztos vannak programok, azok pedig tokeletesek az ismerkedesre.

2024. máj. 2. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem kellene kapcsolat most neked, ha szeretet, meg biztonság kellene?
2024. máj. 2. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
A Bumble alkalmazások belül van egy barátkozós rész. Ott dumálj, barátkozz és találkozz emberekkel. Írd meg a beszélgető partnerednek, hogy új vagy a városban és szívesen megismernél új embereket. Nincs ebben semmi ciki. Ez a normális, hogy ha valaki új helyre költözik, szeretne ott barátokat találni.
2024. máj. 2. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 mert nem vagyok benne biztos, hogy tudnám azt nyújtani, amit egy komoly kapcsolatban vár a másik fél.
2024. máj. 2. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor inkább hagyd a fenébe és próbálj meg az érdeklődési körödnek megfelelő helyeken mozogni mert ha lesz egy olyan srác aki viszont tudatosan egy normális, rendes bnőt keres és teszem fel te közben rájössz nincs is erre szükséged az elég szrul sül el.

Pl én azért nem keresek mert az évek alatt hozzászoktam, hogy egyedül vagyok és az hogy random havi egyszer kétszer rám jön a bugi nem jelenti azt, hogy ezért keresnem kellene valakit. Érzelmileg közel sem tudnám azt adni amit kellene csak a testi örömök miatt meg nem etikus “tartani valakit”

2024. máj. 2. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem: ha tudod a randi illemet, akkor lehetsz nyertes is.
2024. máj. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!