Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Társas magányból, hogy tudtato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társas magányból, hogy tudtatok kilépni?

Figyelt kérdés

Van két gyerekünk rájuk hivatkozva nem akar elmenni mert,hogy szükségük van rá. Vagy azt mondja ha el megy nem tud pénzt adni mert elmegy majd albira. Annyira rosszul nem keres.

Sajnos viszont én igen. Most mentem vissza dolgozni gyes után 4órába,hogy tudjam intézni a gyerekeket.

Így én nem tudom eltartani ebből a fizetésből magunkat. Tudom kéne gyerektartást fizetnie de kinézem belőle,hogy sértődöttségében az elején tényleg nem akarna adni semmit.

Annyi még hozzá tartozik a történethez,hogy egy hónapba nagyon sokat költ alkoholra.

Nem tudom mi tévő legyek teljesen kikeszültem már lelkileg, idegileg.

2022. okt. 23. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szülőkhöz nem tudsz költözni?
2022. okt. 23. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

Talán ne alkoholistához menj férjhez, pláne szülj neki, nem is egyet? Normális férfinak meg nem jut nő, aki nevelné is a gyereket, szeretné...

persze az is érdekes, hogy természetesnek tartod, hogy a nő viszi a gyereket, a férfi meg fizessen.

2022. okt. 23. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerinted ezzel segítesz?

1. Honnan gondolod,hogy mikor szültem neki akkor alkoholista volt?

2. Ha így lebaszol emiatt, meg alapból az első válasz részedből kiindulva menjenek vele a gyerekek úgy, hogy alkoholista. Munkajából kifolyólag nem tudja reggel vinni őket iskolába, óvodába se elhozni. Hétvegén meg a heti alkohol bevitelét piheni ki és szinte csak fekszik.

Nyilván ha tudom,hogy ez lesz nem szülök neki gyereket.

Tudod van,hogy nem tudsz segíteni meg tanáccsal sem , olyankor érdemes inkább csendben maradni.

Kedves első nem, a ház amibe élünk szüleimé így mi maradnánk itt. Ők me messze élnek sajnos.

2022. okt. 23. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Tiéd a ház, te döntesz
2022. okt. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!