Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magány - hogyan lehet kilépni a magányból?
1 évre külföldi munkavégzésre delegált a cég. Eddig is magányos voltam, most ez hatványozottabban érződik. A nyelvvel és a kommunikációval nincsen gond, de nem tudok az emberekhez közel kerülni.
Fáj a magány, az egyedüllét és a munka már rég nem okoz örömet.
A koromból adódóan már a családalapítást is el kellett engednem. Család nincs mögöttem. Sajnos barátok sem.
Nem depressziós leírás a mostani, hanem a helyzetem. Hogyan lehet fordítani a jelen állapotból?
35 éves voltam, mikor a párommal együtt a barátaim is elveszítettem.
Ilyenkor el lehet sűlyedni az önsajnálatban, vagy összeszeded magad, és újra\felépited az életed.
Előbb ne párt keress, hanem haverokat, társaságot, a legkönnyebb valami hobbin keresztül, kezdj el olyat sportolni, ahol van közösség, csatlakozz túra csapathoz, bármi.
Én nem létem külföldön, de magyar programokon gyakran futottam össze couch surfing-el, egyszerűen a szervező csajszi feldobta oda is a programot, jött rá egy rakat hasonló helyzetben lévő külföldi is, mint amilyen te vagy ott (volt aki legközelebb már az ott megismert párjával jelent meg).
Így valóban nem lehet könnyű.
Addig is pl. legalább a neten ismerkedhetnél, h kicsit kizökkenj v. elfoglald magad.
Én mindenképp megpróbálnám így kihúzni vhogy ezt az időszakot amíg tart. Aztán ha haza jössz, könnyebb dolgod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!