Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magány - hogyan lehet kilépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magány - hogyan lehet kilépni a magányból?

Figyelt kérdés

1 évre külföldi munkavégzésre delegált a cég. Eddig is magányos voltam, most ez hatványozottabban érződik. A nyelvvel és a kommunikációval nincsen gond, de nem tudok az emberekhez közel kerülni.

Fáj a magány, az egyedüllét és a munka már rég nem okoz örömet.

A koromból adódóan már a családalapítást is el kellett engednem. Család nincs mögöttem. Sajnos barátok sem.

Nem depressziós leírás a mostani, hanem a helyzetem. Hogyan lehet fordítani a jelen állapotból?

2019. ápr. 9. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:

35 éves voltam, mikor a párommal együtt a barátaim is elveszítettem.

Ilyenkor el lehet sűlyedni az önsajnálatban, vagy összeszeded magad, és újra\felépited az életed.

Előbb ne párt keress, hanem haverokat, társaságot, a legkönnyebb valami hobbin keresztül, kezdj el olyat sportolni, ahol van közösség, csatlakozz túra csapathoz, bármi.

Én nem létem külföldön, de magyar programokon gyakran futottam össze couch surfing-el, egyszerűen a szervező csajszi feldobta oda is a programot, jött rá egy rakat hasonló helyzetben lévő külföldi is, mint amilyen te vagy ott (volt aki legközelebb már az ott megismert párjával jelent meg).

2019. ápr. 9. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Így valóban nem lehet könnyű.

Addig is pl. legalább a neten ismerkedhetnél, h kicsit kizökkenj v. elfoglald magad.

Én mindenképp megpróbálnám így kihúzni vhogy ezt az időszakot amíg tart. Aztán ha haza jössz, könnyebb dolgod lesz.

2019. ápr. 9. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat - ment q zöld mancs.
2019. ápr. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!