Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz már, amit érzek, és hogy lehetne gyorsan kilépni belőle?
Az gáz, ha a baráti társaságomba jár egy srác, akibe már több éve, kisebb-nagyobb fellángolásokkal szerelmes vagyok? Sosem próbálkozott nálam, én meg nem léptem, mert gondoltam ha visszautasít, az borzasztóan kínos lenne a továbbiakban. Pedig jó sokáig szingli volt, vagyis voltak női, de egyik se bizonyult komoly kapcsolatnak. Mára mondjuk már van egy több mint egy éves kapcsolata, de még most is, mikor Szilveszter éjjelén együtt voltunk fenn úgy egy tucatnyian egy haverunknál, hát folyton éreztem hogy dolgozik bennem a kémia, amikor csak egy szobában tartózkodtunk. Szánalmas, főleg hogy ott volt a barátnője is, aki egyébként tök rendben van szerintem. Nagyon gáz volt, azaz én voltam nagyon gáz. A leányzónak volt ez a babonája, hogy csókolózás közben találja az újév, és akkor még egy évig jó lesz, együtt lesznek, ezért pár másodperccel éjfél előtt nekiálltak csókolózni. Aranyosak voltak amúgy (huszonévesek vagyunk), de folyton csak azt éreztem, bár velem lépne csókolózva az újévbe a srác.
Mint ki lehet találni, évek óta egyedülálló vagyok, legalábbis hosszútávú kapcsolat nem jött össze. Gondolom csak az lesz gyógyír a bajomra.
Ebből csak úgy ha lesz valakid egyszer.....
Addig meg ha találkozni fogtok sajnos mindig ott lesz előtted és mindig vágykozni fogsz utána, ha nem találkoztok akkor is, hiába próbálod majd lefoglalni magad bármivel is.
Jah kéne valaki....
Én is hasonlóan voltam, a hölgyeménynek volt barátja, és állandóan rá vágytam de sajnos nem tudtam elkerülni őt mert munka miatt időnként összefutottunk, és még úgymond össze is barátkoztunk de sajnos nem lehetett semmi, csak úgy múlt el ez a vágy, hogy hosszú idő után találtam akkor mást.
Ilyen ábrándozós típus vagy. Vannak ilyen emberek. De jó lenne ez meg de jó lenne az, de amikor a tettek mezejére kéne lépni, azt inkább elkerülik mert inkább meghalnak szűzen, minthogy egyszer is visszautasítsák őket.
Bár nem adnék ennek sok esélyt, egy baráti társaságban a legkönnyebb ismerkedni, hisz a tagok ismerik egymást, sokkal diszkrétebben és több irányból is lehet puhatolózni, lehet finoman flörtölgetni, ha évek alatt se egyik se másik irányból nem történt ilyesféle lépés, akkor nem hiszem, hogy lenne esély, úgyhogy inkább koncentrálj más irányba.
Az a baj veletek, nőkkel, hogy ti mindig szerelmet meg hosszú kapcsolatot kerestek közben meg lemaradtok az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!