Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lemondani a párkapcsolat iránti vágyról?
Igen, tereljem a figyelmem, de egész egyszerűen a csapból is ez folyik. Utcán látom a párokat, interneten, stb. Irigységgel tölt el. Úgy érzem mások jobbak nálam. Én meg egy alsórendű kis féreg vagyok amiért nem vagyok képes egy olyan alapvető emberi dologra mint a párkapcsolat. Ha nőkre gondolok szexuálisan, akkor meg egy perverz beteg állatnak érzem magam. Úgy érzem hogy nekem nem is szabad ilyenekre gondolni, mert a való életben nem csinálhatok ilyet.
Igen, pszichológus. Csak fene drága és tb-s gondolom nem olyan jó. Igen, kifogás. Na de akkor mondja meg nekem valaki hogy mégis hogyan segítene ezen pszichológus. Keres nekem egy random nőt akinek elég vagyok? Mert olyat a büdös életben nem fog találni, az egyszer biztos.
Nagyon szánalmas hogy ha nagyon egyedül érzem magam, akkor sírni kezdek?
Milyen nőnek kéne egy ilyen "férfi"?

8,10
Akkor ti ne is keressetek semmit. Egy kapcsolat 50% szex, 50% szeretet és szerelem.
Ha nem vagytok képesek a maradok 50%-ot megadni a nő számára és érzelmileg nem nyujtotok semmit, akkor veletek sem lenne érdemes összejönni, mert egyszerűen unalmas és üres lenne a kapcsolat..

12.
Olvasd el a 14-es kommentem.
24/N
Privátot nem kérek!

Ilyenkor feljön kedves 8, 12 hogy akkor egy nőnek mi van abban, hogy összejön veletek? Nektek csak a lyuka kell, de akkor meg kiborultok ha nincs is más amit adni tudtok neki, mint a pénzetek.
Akkor most mégis jó a szex-pénz csere?

"Mindig elképedek, mennyi defektes ember van itt egy rakaton. Nyomorverseny level ezer."
Köszönöm a nagyon hasznos választ. Remélem büszke vagy magadra.

Alapvetően az emberek többsége a szexért akar barátnőt. Hiszen a választás végső forrása az, hogy a másik biológiailag alkalmas arra, hogy egészséges utódot lehessen vele nemzeni.
Ezt egyértelműen lehet bizonyítani azzal, amikor a nő megtagadja a szexet. Na, akkor figyeld a férfi reakcióit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!