Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyakoribb a kövér nő vékony férfi felállás mint fordítva?
31. Nejed neg azt dobta a gép. Régen én is azt hittem hogy a házasság része a szex, de rájöttem hogy esélytelen. Dolgozzak, gürizzek, a családnak éljek, biztosítsak mindet. Az érzelmi részét, a testiséget, a vagányságot, a fantáziát meg felejtsem el. Az asszony gyorsan leszoktatott róla hogy ne is közelítsek, neki a szex egy tortúra, és hogy ne is érjek hozzá, ugyanis neki a testiség elviselhetetlenül kiszolgáltatott és megalázó érzés. A szex a nők megalázásának szimbóluma.
Hát így meg kicsit nehéz otthon szexelni, remélem már megérted.
33.
Nem a 32-es vagyok, de hadd tippeljek egy merészet: Nincs pénze, vagy nem érné meg válni, mert utána nem maradna szinte semmije, akkor sem, ha most épp jómódúbb.
Mert az itteni femceleknek szent céljuk, hogy minden pasira ráerőszakoljanak egy rusnya bálna nőt.
Ezt már számtalanszor bebizonyították...
33. Évek óta keresgélek, de nulla sikerrel. Ezt értsd úgy, hogy válaszra sem méltatnak. Így meg nehéz. Szóval hagyjuk már ezt a válj el és találsz valakit. Nem, nem találnék, erre bármimet rá merném tenni.
Egyáltalán nem vagyok átlagos, ezt nem én mondom hanem akik ismernek.
37.
Ha elválik, akkor pedig a csóré garzon albérletben élés miatt nem fog, mert a váláskor felezett pénzből kb. csak arra futja majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!