Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben mutatkozik meg ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben mutatkozik meg ha egy nő nagyképű?

Figyelt kérdés
Van egy hölgyemény akivel már megbeszèltük a randit. Amit egyébként borzalmasan várok, de elkezdtem egy kicsit agyalni a dolgokon. Elmondása szerint nagyon sok pasi legyeskedik körülötte, amit megértek mert nagyon sportos meg arcra is nagyon szép. Társkeresőn szolidabb képei voltak az az igazság. Most, hogy facebookon beszélünk kicsit lekoppant az állam. A borítóképe úgy néz ki, hogy 4 db képe össze van vágva, és mindegyiken pucsít tangában. Most azt hozzá kell tennem, hogy testépítő és gondolom ezért. De nyilván rengeteg férfi reagál ezekre akár kommentben is. Napi 2-3x posztol amik között van olyan, hogy csak egy bugyiban van és a mellét fogja. Nem vagyok féltékeny típus de ilyet még nem tapasztaltam és nekem ez fura. Ràkérdeztem, hogy-hogy ennyit és ilyen képeket posztol. Az volt a vàlasza, hogy ami szép azt meg kell mutatni. Ezzel semmi bajom nem lenne, de folyamatosan mutogatja az engedélykéréseit, hogy kik írnak rá. Xy így meg úgy megb*szná. És ilyenkor mintha féltékennyé akarna tenni. De igazából nem tudok ezzel mit csinálni. Azt gondolom, hogy kicsit visszafogottabban kellene posztolnia és akkor nem akarná mindenki megb*szni. Vagy nem is tudom. Nem hibáztatni akarom csak olyan fura érzésem van vele kapcsolatban. A másik kedvence, hogy elküldi a nő ismerőseit, hogy milyen rondák. Bezzeg ha annyit mozognának mint ő. Meg ilyenek. Igazából csak ezekből feltètelezem, hogy némileg egoista lehet. Ti mit gondoltok?
2024. ápr. 27. 12:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát az, hogy valakinek kockás hasa legyen nő létére az szerintem eredmény. Illetve úgy egyben nagyon is csinos! Mindenhol izmos/ kisportolt. Nem használ filtert mert láttam smink nélküli képeken meg videókban. Vagy akárcsak mások által készített fotókon. :)
2024. ápr. 27. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

És azokat nem lehet szerinted feljavítani? :D

Még a videókon is vannak filterek.

2024. ápr. 27. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Hat a csaj agyilag zokni. Ha ilyennel kezdesz akkor készülj fel

1 , anyagias kihasznalas

2, állandóan megfelelési kényszered lesz mert rajtad kívül lesz körülötte 30 férfi aki +bná vagy csinálja is. Versenyezned kell a többi férfivel

2024. ápr. 27. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Hát fotósként nekem magyarázhatod, hogy mennyire valódi egy képről alkotott vélemény.. :D De mutass akkor képet a nőről.
2024. ápr. 27. 15:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Ezek után is filter?

[link]

2024. ápr. 27. 15:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan buflák teste van mint egy palinak.
2024. ápr. 27. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem láttam.
2024. ápr. 27. 15:31
 18/20 A kérdező kommentje:
16-os…. Kinek mi tetszik.
2024. ápr. 27. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak látszat. A csaj egy ótvaros qrva. Ez az igazság fiam!
2024. ápr. 27. 19:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg se fordulna a fejemben, hogy ilyen magamutogatóval kavarjak.
2024. ápr. 27. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!