Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánat,ha nagyképű hangzik a kérdés, de érdemes 25-40éves korosztályból egy olyan nőt választani aki kb csak egy "gyűjtő" szakközép iskolát vagy szakmunkás képzett végzett el? A szakmája kb semmit sem ér?
Sajnos! Egy elit 8osztályos gimnáziumba jártam. Ott akik leérettségiztek, azoknál mester vagy másod diploma aránya magas. Lehet innen is jön ez a rosdz szemlélet. Én vagyok a fekete bárányok egyike 1 diplomám sincs:), ott hagytam a főiskolát.
Férfi szakmunkásokból talán nagyobb a hiány valamint női német jobban tönkreteszi a nehéz/középnehéz fizikai munka az a több műszakos munka rend, az éjszakázás.
Kizárt, hogy elitgimibe jártál. Lászik a kérdés tartalmi felépítésén.
Én inkább úgy látom még talán a 8 osztály sincs meg. Hagyjuk ezt a kérdést, szánalmas próbálkozás.
A nővérem ilyen nő, akit leírtál, mellé élhetetlen is. Az elit gimit végzettek az első mondata után otthagyják.
Te menj rá nyugodtan, mert neked nincs elit gimis érettségid, az fix.
Nem kell bizonyíték, a feltett kérdésből egyértelmű milyen szinten vagy.
A neved pedig egyáltalán nem lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!