Ha 21 évesen csak szakmunkásbajuszt tudok növeszteni akkor van esély annak, hogy később lehet normális is?
Figyelt kérdés
Vagy menjek el egy végleges szőrtelenítésre, és felejtsem el az egészet2016. dec. 11. 19:05
1/6 anonim válasza:
Egy igazi férfi nem megy el ilyen végleges szőrtelenítésre. Ha bénán áll a bajszod akkor borotváld el ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Drága és időpazarló a borotválás, plusz pár óra után meg is jelenik a borosta, ami hülyén áll.
Ha nincs értelme mert sosem fog jól kinézni, akkor inkább most elintézem 10-20e forintból és soha többet nem kell rá költenem, vagy egyáltalán foglalkoznom vele
2016. dec. 11. 19:16
3/6 anonim válasza:
Még csak növeszd és borotváld!nekem 22 évesen sincs még normális arcszőrzetem. Ne csinálj semmi olyant ami végleges lehet, mert később nagyon megbánhatod!
4/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az én bajom. Mi van ha várok két évet és normális lesz, vagy várok egy életet és sosem lesz
2016. dec. 11. 19:52
5/6 anonim válasza:
Azért egy életet nem hinném, hogy kell várnod, max 10et. 25-30 éves korára a férfiak 90%nak már végleges a testszőrzete.
2es voltam.
6/6 anonim válasza:
nekem 26 évesen sincs normális arcszőrzetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!