Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy irthatnám ki a nőket a fejemből?
A nők gondolatát. Van erre valami könyv? Hogy éljünk egyedül, magányosan boldogan?
Én már belefáradtam a nők utáni "futásba", nem fogok beálni a sorba egy nőnél se ötvenediknek.
8.
Elég fárasztó mindig cizelláltan gondolkodni. A horgászokat meg alapból utálom, így ha már egy bosszankodott miatta, már megérte. (A másik ilyen banda a vőfélyek)
7es ha belegondolsz melyik hobbi nem "lúzer"?
A legtöbb hobbi a világon öncélú, és a társadalom/emberi faj fennmaradásának szempontjából egy teljesen felesleges erőforráségetés.
A motorozás pl tipikusan ez a kategória, hogy vagánynak számít, viszont nemhogy nem tesz hozzá az emberiséghez, de teljesen feleslegesen, magának a helyváltoztatásnak a kedvéért égetjük az üzemanyagot vele.
Ha mondjuk megtanulsz szanszkritul az csak kitartást igényel, és általad fennmarad(hat) olyan tudás, ami nyelvismeret hiányában elveszne.
Szóval e kettő közül melyik a lúzer hobbi?
A válasz az, hogy vagy mindkettő, vagy egyik sem. Az nem fokmérője egy hobbinak, hogy ki számára érdekes és ki számára nem.
13.
A legtöbb hobbi valóban csak mondvacsinált, azért van, hogy az időt MÚLASSÁK vele. Nem véletlen a kifejezés.
A hobbik többsége nem valami értelmes, vagy hasznos, de a horgászat kiemelkedik negatív értelemben véve, legalábbis az összes horgász akit eddig láttam (nem ismerőseim) mind vagy ilyen bajuszos szar házassággal rendelkező középkorú arc, vagy enyhén retard fiatal 80-90 környéki IQ hányadossal.
17.
Van más is, de azért ez mindig bele fog férni, az ilyen háborgásokért már megérte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!