A szobából hogyan irthatnám ki a molylepkéket? Milyen eszközzel? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 12:48
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Naftalin golyó kipusztítja őket, kínai boltokban még lehet kapni, de lehetőleg ne lélegezd be, mert mérgező.
3/6 anonim válasza:
A ragasztós csapda nagyon hasznos. A nőstény molylepke szaga miatt a hímek beleragadnak, drasztikusan megritkítja az állományt. Ruhamoly elleni változata is van, de én az élelmiszermoly ellenit ajánlom, nálam a szobában is az volt, a ruhamoly elleni változat nem fogta meg őket, de ez igen.
4/6 anonim válasza:
"Termékleírás
Irtószermentes, ragasztós élelmiszermoly rovarcsapda
Aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella) ellen
Feromon tartalmú
héten keresztül tartó hatás"
Na de hány héten keresztül?
5/6 anonim válasza:
keresd meg hova költöztek be, azt szüntesd meg, a már meglévőeket meg összefogdosod csapdával vagy agyoncsapod.
6/6 anonim válasza:
2011-ben a vidéki házamból felhoztam egy nagy dobozban lévő kb. 400 db könyvet. Akkor kirepült néhány moly. Tudtam, hogy problémát fognak okozni. Így is lett; még mindig naponta irtom őket. Évente 10-12.000 Ft-ot költök a fent említett BioStop lila és sárga színű csapdákra. Egyébként mindkettőbe remekül beleragadnak. Jelenleg is 5 csapda lóg a lakásban más-más helyiségben. Már két téli kabátomat tönkretettek, amiket ki kellett dobnom. Éppen most vettem - végre - ruhavédő zsákokat (a JYSK-ben). Egy-egy csapdát felvágok csíkokra, s azokat elhelyezem a szekrényekben, ill azok tetejére. Borzalmasan unom már! Nem tudom, mikor pusztulnak ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!