Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyen ismerkedtek, ha párkapcsolatra vágytok?
11. Azzal a sráccal aki elkérte a poharam hogy szivesen kidobja az övével sikerult annyit beszélnem(én kezdemenyeztem. ), hog itt lakik a közelben? Mindta mosolyogva, igen csak egy házzal arrébb mint én. És várta hogy mit kérdezek még meg mivel folytatom.
De most en meg ilyenkor kérjem el a számát vagy nevét? (Ez irtó tré lenne ha nő letemre ezt kéne csinálnom hogy utcán jön egy pasi kettőt szól hozzám aztán számot kérek??)
Igy annyit mondtam akkor majd biztos össze fogunk még futni. Amire mondta jó lenne.
Azota se láttam..🤣
(Habár inkább sírnék már mint röhögnék.)
És ez volt az egyetlen leghosszabb beszélgetésem utcán.
Hol könnyen, hol nehezen. Online egyáltalán nem is tudok, mert nincs meg bennem a késztetés, hogy visszaírjak, amíg nem találkoztam élőben az illetővel. Viszont mivel nem írok vissza, ezért találkozni se fogunk, szóval ja, esélytelen online.
Élőben könnyen megy az ismerkedés, de nagyon válogatós vagyok, hibába próbálnak rengeteg felszedni. Mondjuk az 1%-uknak ha van esélye. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!