Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyforma kb. a női férfi arány akkor miért mondják azt hogy egy nő válogathat egy férfi nem párkapcsolat szempontjából?
Egyébként a férfiak hibája a jelenlegi helyzet. Lehet puffogni, de ez így van.
Olyan szinten ösztönlények vagytok és csak a f.szotokra gondoltok, hogy tulajdonképpen teljesen mindegy hogy egy nő 160 centi vagy 180, teljesen mindegy hogy okos vagy hülye, teljesen mindegy hogy vannak-e céljai, hogy mije van, hogy vannak-e traumái, hogy szőke vagy barna, hogy vékony vagy esetleg ducibb, nem számít, mert a lehetséges p.na reményében fűnek-fának puncsoltok és igazából úgy vagytok vele, hogy "hát ha nem is lesz belőle semmi, de legalább megb.sztam".
Majd idejöttök sírni, hogy minden nő sz.rba se vesz titeket, meg hogy esélyetek sincs 😀. Ti veritek az egekbe a nők egóját. Mégis mi a f.sznak választana a nő titeket, amikor mellettetek még 120 másik gyökér is ugyanúgy puncsol nekik mint ahogy ti? Akkor már választanak olyat, aki nekik is tetszik, pénzes, magas, stb.
Elég felmenni egy Instagramra, ott puncsoltok a nők képei alatt. "Jajj de gyönyörű vagy", "Igazán feleségnek való vagy", "Gyönyörűek a szemeid". Ilyeneket írtok, meg mellette még 150 másik böszme, nem is értem minek, azt hiszitek akkor majd megb.szhatjátok mert azt írtátok Instagramon egy képe alá hogy szép a szeme? 😀
Férfiként írom, én totál megértem a nőket! Irgalmatlanul nevetséges ösztönlény a 95%.
Azért válogathat a nő, mert melletted 1000 opciója van úgy, hogy neki semmi effortot nem kell beletennie ebbe, mert a többségnek bőven elég a p.na. Ha az van akkor húúú, már mindenki gyönyörű, szép, kedves, aranyos meg cuki. Ha mondjuk ezt a mindsetet átfordítanátok és önmagatokra nem mint egy p.natöltőre gondolnátok és nem nyalnátok ki mindenkinek a valagát csak azért mert 1 lyukkal többje van mint nektek, akkor változna ez a trend és mindjárt megbecsültebb tagok lennétek a nők szemében.
De rohadtul nem efelé halad a férfitársadalom, sőt...
#11 ez 500 de 5000 évvel ezelőtt is így volt, ez van a génjeinkben. A férfiak szórni akarják a "magot", sokkal könnyebben kaphatóak csak szexre.
A többi részével egyetértek, a kerítés magassága sajna nem lett az eltelt évezredekben sem magasabb 😂
12
Nincs ezzel gond, de akkor nem kell nyavalyogni hogy "jaj nem kellek a nőknek", "miért csak a nők válogathatnak", "miért csak a férfiak 5%-a fürdőzhet a nők között" típusú kérdésekkel.
Gének és ösztönök biztos vannak, de az is biztos hogy 2024-ben nem úgy működik a világ mint 5000 évvel ezelőtt. Akkoriban lehet tényleg az volt mint az állatvilágban, hogy szembejött egy nőstény aztán tele is pumpáltam, a nőstény meg násztáncot járt, hogy az erős, ereje teljében lévő kan beleszórta a magjait. Szóval ez tök jó, csak ezzel 2024-ben nem sok mindent lehet kezdeni.
Vagy megmaradunk ezen a szinten, de akkor tényleg nem kell csodálkozni hogy az 5% viszi a nőket és a maradék is arról az 5%-ról ábrándozik, vagy mindsetben kapcsolunk, hogy rohadtul nem 5000 évvel ezelőtt vagyunk és senki nem fog a farkunkba ugrani csak azért, mert amúgy egészséges, ereje teljében lévő 30 éves férfiak vagyunk.
De addig amíg a többség (és sajnos tényleg a többség!) az anyját eladná a p.náért úgy, hogy kb mindegy hogy kihez tartozik, addig a nők fognak válogatni, és k.rva isten hogy abba az átlag Jóska nem fog beleférni.
Naponta minimum 3 kérdés jön ezzel kapcsolatban a bizonyos incelektől, hogy ők nem kellenek senkinek, pedig ők már aztán bárkivel összeállnának. Pedig saját maguk generálják ezt a helyzetet. Ők nyalnak segget boldog-boldogtalannak (ezt nyilván nem fogják elismerni), csak valaki köpje már le őket.
Aztán ők sem lennének egyébként különbek, ha naponta 10 nő érdeklődne felőlük, ők is csak a felső 5% közül választanának, a maradék 95%-ot sz.rba se vennék.
Hosszútávon az lenne a megoldás, hogy udvarolj annak aki tetszik, de ne a p.náért, hanem az emberért. Ha ez így lenne, 20-30 év alatt beállna az egyensúly férfiak és nők között. Mert kiszelektálódna a selejt (férfiak és nők között is) és maradnának az értékes emberek mindkét nemből. De addig amíg ez a trend megy, az utolsó hányadék nő is annyi férfit pattint le amennyit akar, mert mindig jön majd valaki, aki a csillagokat is lehazudja, csak megmárthassa benne a farkát. Mindegy hogy jobb vagy rosszabb aki jön, de valaki jön. De ha böszme férfi vagy, neked/hozzád a kutya nem fog jönni.
Sosem lesz megoldás, mert totál más a férfiak és nők genetikája.
Csak az internet még rontott a helyzeten, mert tudok olyat pl, hogy egy nyíregyházi feleség elutazott egy velencei házibuliba, hogy ott egy jóképű férfival smároljon. 200 éve nem volt ilyen, aki a közelben volt azzal ismerkedtek az emberek és a nők se válogattak azért ennyire. Mindkét fél hibás szerintem, de főleg a szülők, mert szerintem 100 családból 90-nél túrót se mondtak a gyereküknek az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!