Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előnytelen külsejű nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnytelen külsejű nőként vágyhatok a szerelemre?

Figyelt kérdés

Bővebben kifejtve: a külsőm miatt egész életemben visszahúzódó voltam, és nem mertem ismerkedni a férfiakkal, úgy érzem nem vonzódna hozzám senki, félek a visszautasítástól, hogy csalódnának bennem.

Ahogy telnek az évek, egyre reménytelenebbnek látom azt hogy találjak valakit aki elfogadna és szeretne. Próbálok pozitívan hozzáállni, de mindenhol azt látom milyen fontos a külső, nekem az arcom is átlagos vagy még annak sem mondható, a testem sem vonzó valószínűleg sokak szemében. Annyira nem is érdekel engem ez, például a sminkelés vagy sok más szépségiparral kapcsolatos dolog. Sokszor emiatt kívülállónak érzem magam a nők között is, mert úgy tűnik mintha ez mindenkinek alapvető lenne, például szinte mindenki jár manikűröshöz, tőlem ez is annyira távol áll, persze szép, de engem ez annyira nem érdekel, legfeljebb magamnak szoktam néha megcsinálni otthon.

Mindezek miatt ha valaki esetleg ismerkedni szeretne velem a környezetemben, annak hamar véget vetek, mielőtt még bármi kialakulhatott volna, ilyenkor az van bennem hogy úgyis csalódna ha látná a testem, és nem akarom átélni azt hogy emiatt elhagyjon valaki akiben megbíztam. Ennek valós okai vannak, nem csak az önbizalomhiány, persze az is része, ezzel tisztában vagyok.

Ennek ellenére valahol még reménykedem benne hogy van valaki aki szeretne engem mindennel együtt, és én is őt.

2024. ápr. 22. 01:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdező nő vagy teljesen mindegy hogyan nézel ki lesznek jelentkezők mivel nő vagy már könnyebb dolgod van.
2024. ápr. 22. 08:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha vannak értékelhető közeledők, akkor azért annyira nem lehet vészes a helyzet, illetve én a helyedben nem hajtanám el őket kapásból. Nem írod, hány éves vagy, én már 30+; hidd el, évről évre egyre nehezebben viselhető a "szingliség". Nálam mondjuk csak kritikán aluli alakok próbálkoztak néha, mert én tényleg durván ronda vagyok, de azt is figyelembe kell venni, hogy egy bizonyos kor fölött semmilyen külsővel nem egyszerű, mert "mindenki" foglalt lesz. Attól a kevés kivételtől pedig, akik nem, az ég óvjon...
2024. ápr. 22. 08:40
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

9,10

Szerintem semmi tapasztalatok a nők terén, már bocs.

Kérdező, ha gondolod nyugodtan írj nekem. Kisebb koromban én is hasonlóan vélekedtem mivel suliban mindig bántottak. Ma már picit vonzóbbá nézek ki, emellett sportolok is. :)

A hajformázó tényleg jó ötlet, én beszárítani és vasalni is szoktam. (Hővédő ajánlok amúgy ezekhez a gépekhez, védi a hajadat.)

2024. ápr. 22. 08:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, akárhogy nézhetsz ki, de ennél a p*csánál a körmöd alatti piszok is 10000x többet ér:

[link]

2024. ápr. 22. 09:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyáltalán ne érezd magad kívülállónak, hogy nem sminkelsz, stb. Én a harminc évem alatt sose tettem, nem is tervezem, a mű-, sőt a sima festett köröm is távol áll tőlem, de ez van, mindenki más. Vannak hasonló nők a környezetemben, kisebbségben ugyan, de akkor se alap az ilyen dolog mindenkinél. 🙂
2024. ápr. 22. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
vágyhatsz
2024. ápr. 22. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
Van normális önálló életed? Legalább egy albi? Dolgozol? Vagy 30+ évesen otthon fekszel még anyádék nyakán és síránkozol hogy nincs párod?
2024. ápr. 22. 14:30
 18/19 A kérdező kommentje:

#5 #12 #13 #15

Nagyon jókat írtatok, az az igazság hogy nálam tényleg az önbizalomhiány a legnagyobb akadály, mert én is látom kívülről nézve magamat hogy mennyire végletesen fogalmaztam, és azért ennyire nem rossz a helyzet.

Amiket a szépségápolással kapcsolatban írtatok, azokra ma már mind odafigyelek, pár éve még kicsit el voltam veszve ebben, mondjuk sokszor még most is ezt érzem, de belegondolva sok mindent teszek magamért, például van arcápolási rutinom, használok fényvédőt, a hajamra hajolajat, reggel van hogy használok színezett hidratálót, egy kis púdert, az alakomhoz illő ruhákat hordok, és még sok ilyen kis dolog van amire figyelek. Abból amit leírtam biztos nem úgy tűnik, de valójában sokat fejlődtem, már nem hasonlítgatom magam úgy másokhoz mint régebben, és jóban lettem magammal, kezdem elfogadni magam úgy ahogy vagyok, viszont ahhoz még hosszú út vezet hogy egy lehetséges ismerkedéshez is így tudjak állni.

Én is érzem ezt hogy telnek az évek, és szeretnék változni, legyőzni a félelmeimet az ismerkedéssel kapcsolatban. Érdekes, mert csak magammal vagyok ilyen szigorú, és csak magamról gondolom hogy a külsőm miatt nem szeretne senki, másokkal sokkal elfogadóbb vagyok.

2024. ápr. 22. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Lenne kedved baràtkozni?

Hasonló vagyok mint te csak pasi.

2024. ápr. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!