Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem helyes előnytelen külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem helyes előnytelen külsejű férfiak, lelkileg hogyan dolgozzátok azt fel, hogy soha nem lehet csinos barátnőtök?

Figyelt kérdés
Vannak olyan férfiak mint én hogy hiában sportolok fodrászhoz vagy kozmetikushoz megyek, jól öltözködöm akkor sem leszek jó pasi mert olyan a genetikám, 39 éves vagyok és soha nem volt sajnos barátnőm max nagyon kövér
2023. dec. 11. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Úgy dolgoztam fel hogy elfogadtam azt hogy nem kaphatok meg mindent az életben amit akarok. Meg végigqrtam egy rakás olyan qrvát akik fullra az eseteim voltak testileg és ez adott egyfajta megnyugvást.
2023. dec. 11. 16:43
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Pénzzel egy gnómnak is lehet
2023. dec. 11. 16:50
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Néhány kivételtől eltekintve mindig is csinos barátnőim voltak.
2023. dec. 11. 16:52
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
3! De nem is vagy ronda! Max. Annak hiszed magad!
2023. dec. 11. 16:57
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
4. Nem vagyok Adonisz
2023. dec. 11. 16:58
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

csak 90 60 90 csajaim voltak pedig magamnak kifejezetten nem tetszem!

régen macsós voltam eléggé ki voltam pattintva.

most meg vmi cuki mackós pasi vagyok a csajok szemében akit jó ölelgetni.

csajozás szempontjából a túlsúly ront sokat az esélyeken amúgy meg szerintem bárki simán talál nőt.

2023. dec. 11. 17:00
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
5! Nem mondod! De mondjuk egy 8/10es meg egy 3/10es pasi közt van különbség, nem gondolod?
2023. dec. 11. 17:01
 8/17 anonim ***** válasza:
80%

"soha nem lehet csinos barátnőtök"

Honnan tudod? Miért ne lehetne?

(Kishitű emberek kevesebbet kapnak, mint amennyit lehetne kapniuk.)

2023. dec. 11. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Lassan kezdem azt hinni hogy tényleg én vagyok az egyetlen férfi, akinek nem a szex(mi másért lenne fontos a szépség) miatt hiányzik a párkapcsolat, hanem lelki társat szeretne.

(Persze az én hibám, alakulhatott volna másképp, nem kell kiosztani hogy nyomorult incel vagyok, tudom én is!)

2023. dec. 11. 17:32
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Ja... nem tudtam, hogy lehetetlen, úgyhogy megtettem:D

Viszonylag hamar túltettem magam azon, hogy nyomi vagyok. Ahogy ez megtörtént, a lányok is túltették magukat rajta és nem zavarta őket.

Persze ehhez az is kellett, hogy ritka jószándékú, optimista, türelmes és empatikus legyek. Meg a humoromat is csípik.

2023. dec. 11. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!