Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi költsége van manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi költsége van manapság egy barátnő fenntartásának?

Figyelt kérdés

Ha számít a nő külseje szerintetek a példa kedvéért akkor; a nő vékony / csinos / szép/ 17-35 év közötti.

Mennyibe kerülhet fenntartani a férfinek ? Mit kell fizetni? Néha mozi , fesztivál jegyek , ne adj isten kéri hogy fizesse a pasi a körmöst , fodrászt? Ha van karos szenvedélye akkor a cigit vagy ezeket a modern alternatívát? Taxit? Vagy autóval kell hordani ami a férfinek benzin költség?

2024. ápr. 19. 14:39
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nagyon kiábrándítóak a válaszok. Azt hiszem a 3 luk nem ér meg nekem ennyit. Inkább letöltöm az életem egyedül. 😒
2024. ápr. 19. 16:04
 22/36 anonim ***** válasza:
90%
#21 Jó szórakozást!Főleg, ha te csak egy lyuknak tartod a nőket.Pláne, hogy neked HÁROM lyukra van igényed.Érdekes.
2024. ápr. 19. 16:16
 23/36 anonim ***** válasza:
88%
22# Jaja, nehogy rájöjjön, hogy a legtöbb nő max 1 vagy 2 lyukat enged használni😃😂 Még jobban csalódik a végén. Kérdező, inkább poshadj egyedül, mindenki jobban jár.
2024. ápr. 19. 16:18
 24/36 anonim ***** válasza:
89%
#23 Szerintem a harmadik lyukat még a prostik közül sem mind vállalja, és gondolom az feláras is lehet.De neki INGYEN kell a három lyuk, és csinos, fiatal, szép nőn legyen.Na, hát pont ezért nézi inkább a pénzt IS az, aki megteheti.
2024. ápr. 19. 16:29
 25/36 anonim ***** válasza:
90%

21

Tehát, ha jól értem, csinos fiatal nőt szeretnél, vékonyat, termeszetesen, mindezt ingyen! 🤔

Érdeklődnék, hogy a f*szodon kívül mit tudsz tenni egy kspcsolatba?

2024. ápr. 19. 16:36
 26/36 anonim ***** válasza:
81%
Eriggy má hülyegyerek!
2024. ápr. 19. 16:39
 27/36 anonim ***** válasza:
36%
Jézus sírját sem őrizték ingyen. Felesleges felháborodni a kérdésen, minden pénzbe és időbe kerül. A kérdés hogy ezt ki hogyan éli meg, milyen céllal kell barátnő. Én értem hogy a barátnő lényege a fix és rendszeres szex, de mint mondtam semmi, így a dugás sincs ingyen.
2024. ápr. 19. 17:29
 28/36 anonim ***** válasza:
73%

Komolyan mondom, a nők egy része meg 30 ezreket megkap a szexért és még nem is kell gondoskodnia a paliról.

Alsó hangon 600-at megkeresnek szexszel.

A nők másik része meg nem kap semmit, és csak gondoskodhat egy hülyegyerekről ingyen.

Kifizettetné velem a mozit a férjem= nem lenne a férjem!

2024. ápr. 19. 17:45
 29/36 anonim ***** válasza:
24%

20± cm és még a kondi bérletem is a csaj fizeti.

Ez a nagy titok, Bro:)

2024. ápr. 19. 18:19
 30/36 A kérdező kommentje:

Majd ha már ex lesz add már meg a számát! Nekem 21 cm van. Akkor nekem is fizetné. 🤔😮

2024. ápr. 19. 18:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!