Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi költsége van manapság egy barátnő fenntartásának?
Ha számít a nő külseje szerintetek a példa kedvéért akkor; a nő vékony / csinos / szép/ 17-35 év közötti.
Mennyibe kerülhet fenntartani a férfinek ? Mit kell fizetni? Néha mozi , fesztivál jegyek , ne adj isten kéri hogy fizesse a pasi a körmöst , fodrászt? Ha van karos szenvedélye akkor a cigit vagy ezeket a modern alternatívát? Taxit? Vagy autóval kell hordani ami a férfinek benzin költség?
21
Tehát, ha jól értem, csinos fiatal nőt szeretnél, vékonyat, termeszetesen, mindezt ingyen! 🤔
Érdeklődnék, hogy a f*szodon kívül mit tudsz tenni egy kspcsolatba?
Komolyan mondom, a nők egy része meg 30 ezreket megkap a szexért és még nem is kell gondoskodnia a paliról.
Alsó hangon 600-at megkeresnek szexszel.
A nők másik része meg nem kap semmit, és csak gondoskodhat egy hülyegyerekről ingyen.
Kifizettetné velem a mozit a férjem= nem lenne a férjem!
20± cm és még a kondi bérletem is a csaj fizeti.
Ez a nagy titok, Bro:)
Majd ha már ex lesz add már meg a számát! Nekem 21 cm van. Akkor nekem is fizetné. 🤔😮
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!