Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi költsége van manapság egy barátnő fenntartásának?
Ha számít a nő külseje szerintetek a példa kedvéért akkor; a nő vékony / csinos / szép/ 17-35 év közötti.
Mennyibe kerülhet fenntartani a férfinek ? Mit kell fizetni? Néha mozi , fesztivál jegyek , ne adj isten kéri hogy fizesse a pasi a körmöst , fodrászt? Ha van karos szenvedélye akkor a cigit vagy ezeket a modern alternatívát? Taxit? Vagy autóval kell hordani ami a férfinek benzin költség?
Mondod ezt úgy, hogy mit hiszel a nőkről vagy láttad esetleg egy youtube videóban? Gondolom minden csak nem saját tapasztalatod.
11.
Voltak régen kapcsolataim, csak azok még az apjuk pénzét húzták le, nekem ingyenbe' volt.
Olyat keress aki már dolgozik és van jövedelme. Mi úgy szoktuk a barátommal, ha megyünk valahova (étterem, mozi, színház stb ) 1x ő fizet, 1x én. Nyilván ez akkor jó ha kb. ugyanolyan igényeitek vannak programok terén.
Pofám leszakadna, ha ő fizetné a fodrászomat vagy ruházna. Max szülinapra fogadok el ilyesmit.
30/N
Attól függ, mivel töltitek az időt.
Parkban üldögélés, pingpongozás, ahol mindenki azt issza, amit magának vett, akkor 500 Ft a magadnak vett kóla, mert otthonra a 2 literest meg tudod venni 220 Ft-ért, de ottra csak fél literest tudsz drágábban.
Ha meghívod, plusz egy törölköző, plusz szappan, plusz rezsi, plusz 2 tojás rántottának.
De amikor te mész hozzá, akkor ezt visszakapod.
Olyan havi 2-6000 Ft-tal lehet kalkulálni minimum.
De ha pl. veszel neki egy kakaóscsigát, azt add hozzá.
Az óvszert is.
Ha fogamzásgátlót szed, annak a felét.
Ha elutaztok, moziba mentek, akkor is minimum, amit te magadra költesz.
Ha gyerek lesz, akkor a várandósság költségének a felét, és később a gyermekfelnevelés költségének a felét, min. fél lakás ára a gyereknek, fél lagzi, stb.
Feltéve, ha te nem kapsz ajéndékokat tőle.
Én már 1 éve nem költök magamra, elkezdtem félretenni.
Amit elköltenék ruhára, parfümre, arckrémre, azt mindig elrakom.
Kb heti 20 ezer.
Nem tud róla a férjem 😌
30as vékony nő vagyok,
Én kifizetem a programok rámeső részét. Úgy mint: Vacsi kb heti 1, mozi, wellnes évente 3-4x, evinegy kulfoldi nyaralás, shopping, stb. Te ki tudod a tiédet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!