Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi költsége van manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi költsége van manapság egy barátnő fenntartásának?

Figyelt kérdés

Ha számít a nő külseje szerintetek a példa kedvéért akkor; a nő vékony / csinos / szép/ 17-35 év közötti.

Mennyibe kerülhet fenntartani a férfinek ? Mit kell fizetni? Néha mozi , fesztivál jegyek , ne adj isten kéri hogy fizesse a pasi a körmöst , fodrászt? Ha van karos szenvedélye akkor a cigit vagy ezeket a modern alternatívát? Taxit? Vagy autóval kell hordani ami a férfinek benzin költség?

2024. ápr. 19. 14:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

Mondod ezt úgy, hogy mit hiszel a nőkről vagy láttad esetleg egy youtube videóban? Gondolom minden csak nem saját tapasztalatod.

2024. ápr. 19. 14:54
 12/36 anonim ***** válasza:
15%

11.

Voltak régen kapcsolataim, csak azok még az apjuk pénzét húzták le, nekem ingyenbe' volt.

2024. ápr. 19. 14:56
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
31 éves nő vagyok, de mindig is magamnak fizettem mindent, max a programokat fizette a párom, de azokat se mindig ő.
2024. ápr. 19. 15:01
 14/36 anonim ***** válasza:
19%
Úgy kell foglalkozást választanod, hogy ő tartson el téged.
2024. ápr. 19. 15:04
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Olyat keress aki már dolgozik és van jövedelme. Mi úgy szoktuk a barátommal, ha megyünk valahova (étterem, mozi, színház stb ) 1x ő fizet, 1x én. Nyilván ez akkor jó ha kb. ugyanolyan igényeitek vannak programok terén.

Pofám leszakadna, ha ő fizetné a fodrászomat vagy ruházna. Max szülinapra fogadok el ilyesmit.

30/N

2024. ápr. 19. 15:07
 16/36 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ, mivel töltitek az időt.

Parkban üldögélés, pingpongozás, ahol mindenki azt issza, amit magának vett, akkor 500 Ft a magadnak vett kóla, mert otthonra a 2 literest meg tudod venni 220 Ft-ért, de ottra csak fél literest tudsz drágábban.

Ha meghívod, plusz egy törölköző, plusz szappan, plusz rezsi, plusz 2 tojás rántottának.

De amikor te mész hozzá, akkor ezt visszakapod.

Olyan havi 2-6000 Ft-tal lehet kalkulálni minimum.

De ha pl. veszel neki egy kakaóscsigát, azt add hozzá.

Az óvszert is.

Ha fogamzásgátlót szed, annak a felét.

Ha elutaztok, moziba mentek, akkor is minimum, amit te magadra költesz.

Ha gyerek lesz, akkor a várandósság költségének a felét, és később a gyermekfelnevelés költségének a felét, min. fél lakás ára a gyereknek, fél lagzi, stb.

Feltéve, ha te nem kapsz ajéndékokat tőle.

2024. ápr. 19. 15:16
 17/36 anonim ***** válasza:
53%

Én már 1 éve nem költök magamra, elkezdtem félretenni.

Amit elköltenék ruhára, parfümre, arckrémre, azt mindig elrakom.

Kb heti 20 ezer.

Nem tud róla a férjem 😌

2024. ápr. 19. 15:25
 18/36 anonim ***** válasza:
62%

30as vékony nő vagyok,

Én kifizetem a programok rámeső részét. Úgy mint: Vacsi kb heti 1, mozi, wellnes évente 3-4x, evinegy kulfoldi nyaralás, shopping, stb. Te ki tudod a tiédet?

2024. ápr. 19. 15:27
 19/36 anonim ***** válasza:
93%
Ha 17 évesekre vadászol, azokat egy az egyben el kell tartani.
2024. ápr. 19. 15:28
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
413.00 Ft/hó + áfa
2024. ápr. 19. 15:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!