Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb. hány éves kor után vesztik el a vonzalmukat átlagban, hány éves kortól kezdik elveszteni az érdeklődést?
Én 20-21 év feletti nőknél nem szoktam próbálkozni. Persze adok nekik esélyt, ha ők kezdeményeznek, de nem tudom rávenni magam, hogy energiát vigyek abba hogy "meghódítsam" őket.
25/F
- A saját korosztályukban kb.18-20 évesen. A 18-20 éves pasik általában 15-17 éves lányokra hajtanak.
- A 20-on éves pasik között kb.24 évesen. A 25-29 éves pasik általában 20-23 éves lányokra hajtanak.
-A 30 feletti pasiknál kb.26 évesen. A 30-35 éves pasik inkább 24-25 éves nőkre hajtanak.
-A 35 feletti pasiknál kb.28 évesen. A 35-39 éves pasik általában 25-27 éves nőkre hajtanak.
- A 40 feletti pasiknál kb.30 évesen. A 40-45 éves pasik kb.25-29 éves nőkre hajtanak.
-A 45 feletti pasiknál kb.31-32 évesen. A 45-50 éves pasik általában 25-30 éves nőkre hajtanak.
-Az 50 feletti pasiknál kb.35 évesen. Az 50-55 éves pasik általábam 28-34 éves nőkre hajtanak.
-Az 55 feletti pasiknál kb.40 évesen. Az 55-60 éves pasik általában 30-39 éves nökre hajtanak.
-A 60 év feletti pasiknálkb.45-46 évesen. A 60-65 éves pasik általában 35-45 éves nőkre hajtanak.
-A 65 év feletti pasiknál szintén kb.45 évesen. A 65-70 és feletti pasik sem szeretnének 45 évesnél idősebb nőt.
Most a vonzalmukat és az érdeklődésüket kérdezed vagy a vonzerejüket? Nem mindegy.
Egyre több nő jut el oda már 30 évesen is, hogy megcsömörlött, túl sokat csalódott, és nem is akar kapcsolatot. Ez sokkal gyakoribb, mint az, hogy egy 30 feletti nő ne találna valakit.
40-45 felett meg a kölcsönös érdeklődés egyre ritkább. Hiába vagy ápolt és vékony, hiába tetszel sokaknak, ha a korosztályodban olyan pasik vannak, hogy inkább maradsz egyedül.
Viszont az 57 éves, molett és alacsony, rövid ősz hajú anyámnak is rendszeresen udvarol valaki.
jogos.
Pontosan melyiket is kérdező, egy kicsit pontosíts!
A kérdés nem pontos. Hány éves kortól kezdik elveszteni a szexuális vonzalmat? Van aki a traumáktól fiatalon (én 22 évesen), van aki a változó korral, van aki soha.
Ha azt kérdezed, megkora korkülönbség után már nem vonzó valaki, az is mindenkinek más. Én 25-30 évesekkel randiznék ha kedvem lenne egyáltalán, nagyon maximum 32, feljebb nem mennék.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!