Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta megnőtt az önbecsülésem es elvárom, hogy a férfiak tisztelettel bánjanak velem, elmagányosodtam, mi a velemenyetek erről?
Tehát nem tűröm senkinek, hogy megalázzon, kérés nélkül faxképeket küldjön, lepattintom azt, akit nem érdekel, meg se hallja amit mondok, csak fújja a magáét, vagy azt, aki egyből kerdi, nalam vagy nálad, már ha akarnák, sem tudnák tűrni egy ilyennek.
A pasim megbízhatatlan csaló vlt, leléptettem, es így teljesen egyedul maradtam es mindenki kilőve.
Nem társkeresési célzatból írtam ezt, privikre nem válaszolok!
Ennyire elvetemült a vilag, hogyha nem megyek bele megalazó jatszmakba, akkor mindenki eltűnik? Egy jelölt se jelentkezik?
"Te tényleg nem érted hogy normális önértékelésű férfinak ez nem fekszik?"
Mi nem tetszik? Hogy nem alázhatja következmények nélkül a párját? Ha ez nem tetszik neki, akkor miért is jobb, mint a korábbi? Ha neki az kell, hogy alázhassa a párját, akkor nem jobb, ugyan olyan szardarab.
A férfiaknak nem tetszik a személybeli fejlődés?
Vagy az nem hogy másoknak hagyta hogy kihasználják, neki már nem fogja?
Nem tudom, ilyen férfira úgysincs szükségünk.
#15: akkor 1: az a férfi is ki akarja használni és sír a szája, hogy nem lehet már, ez a férfi már amúgy se kellene a nőnek
2: Aki használt áruként tekint egy emberi lényre, az ilyen kaliberű nőnek szintén nem kéne. Kezd szüzekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!