Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta megnőtt az önbecsülésem es elvárom, hogy a férfiak tisztelettel bánjanak velem, elmagányosodtam, mi a velemenyetek erről?
Tehát nem tűröm senkinek, hogy megalázzon, kérés nélkül faxképeket küldjön, lepattintom azt, akit nem érdekel, meg se hallja amit mondok, csak fújja a magáét, vagy azt, aki egyből kerdi, nalam vagy nálad, már ha akarnák, sem tudnák tűrni egy ilyennek.
A pasim megbízhatatlan csaló vlt, leléptettem, es így teljesen egyedul maradtam es mindenki kilőve.
Nem társkeresési célzatból írtam ezt, privikre nem válaszolok!
Ennyire elvetemült a vilag, hogyha nem megyek bele megalazó jatszmakba, akkor mindenki eltűnik? Egy jelölt se jelentkezik?
Nagyon helyes!
Inkább legyél egyedül mint olyannal aki csak bánt/nem tisztel.
Legalábbis én így lennék. Nem akarnék egy rossz viszonyt csak "muszájból".
Hasonló helyzetben vagyok az eljegyzésem felbomlása után. Addig csak toxikus, manipulatív párom volt, de most hogy kiállok magamért, nem elégszem meg a minimummal és ki is mondom/felvállalom, mindenki rohan el.
De nem baj, jobb egyedül mint azokban a kapcsolatokban, amikben voltam.
Üdv a klubban! 😔
Ugyanez meg amit az 5-ös ír.
Egy ideig én is bánkódtam miatta, néha még most is. De igaz az, hogy jobb egyedül, mint ilyen "férfiakkal", kapcsolatokban.
jogos amiket írtak előttem.
Csak arra jössz rá, hogy ha kívül belül jó arcot akarsz találni az már nem lesz olyan könnyű mint kiválasztani egy pofára okés de amúgy kretén embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!