Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A teljes elmagányosodás felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A teljes elmagányosodás felé vezet ez az út?

Figyelt kérdés
A nyáron leszek 24 éves de nem mondhatom el magamról azt,hogy bármilyen kapcsolatom lett volna a női nem tagjaival. Mindig is kellemetlenül éreztem magamat a nők közelében ezért sohasem kerestem a társaságukat. Gyermekkoromtól kezdve olyan érzésem van mintha zavarnám őket és meg vagyok győződve arról,hogy egyfajta undort és megvetést éreznek irántam. Azt sem mondhatom el magamról, hogy beszélgettem volna velük. Biztos vagyok benne,hogy nagyon nagy probléma az,hogy idáig egyetlen egy szót sem váltottam velük. Már attól kellemetlenül érzem magamat,ha csak rám néznek hiszen ilyenkor rögtön az lesz az első gondolatom,hogy biztosan rosszat gondolnak rólam, kinevetnek a hátam mögött. A szociális képességeim annyira rosszak,hogy más emberekkel szinte alig tudok szót váltani. Ha hozzám szólnak rettentően kellemetlenül érzem magamat és csak azon aggódom,hogy ne mondjak olyat amivel akaratlanul is megbánthatom. Azon is sokat aggódom,hogy hogyan tartsam fent a beszélgetést hiszen tudom magamról,hogy nem vagyok egy jó társaság. Olyan mértékben elhidegültem a külvilágtól,hogy már egyáltalán nem vágyom sehova sem. Teljesen természetessé vált a számomra,hogy semmilyen szociális életem sincsen és csak annyiból áll az életem,hogy otthon vagyok és diákmunkán dolgozom nyaranta. Amikor otthon vagyok próbálom hasznosan eltölteni az időt ( pl sportolok, kiveszem a részemet a házimunkából). Rengetegszer érzem úgy,hogy már esélyem sem lenne és nem vagyok méltó a nőkhöz. Hiszen kinek is kellene egy olyan aki még nőkkel nem is igazán beszélgetett.

2022. jún. 19. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Majd kinovod, igaz lehet 10 evbe fog telni, de kinovod.
2022. jún. 19. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

#1 Ilyen szintű szorongást - ráadásul már 24 éves - elég nehéz kinőni...

Igazából amit ide leírtál, az már inkább a mentális egészség kategória a társkeresési problémák helyett, viccen kívül!

Nem depressziós vagy, de valami nagyon nincs rendben benned.

2022. jún. 19. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

". Gyermekkoromtól kezdve olyan érzésem van mintha zavarnám őket és meg vagyok győződve arról,hogy egyfajta undort és megvetést éreznek irántam."

Én is pont ugyanúgy érzek. És tudod mit tényleg így van!

A nők egy része valóban undort érez és megvetéssel van irántad, egy másik része viszont nem. Ezt a másik részt kell emgtalálni, és náluk kell próbálkozni. A legtöbben egyébként nemhogy undort, hanem inkább semmit nem éreznek irántad, teljesen láthatatlan vagy számukra, mintha nem is léteznél. De biztosan van egy olyan csoport akiknek meg tetszenél.

Nézzél ki a lehető legjobban és járj el sokfelé, mindenféle programra stb.

Ha szerencséd van lesz olyan csaj akinek annyira bejössz, hogy akár odamegy hozzád és ő kezdeményez nálad. Nem lehetetlen dolog.

2022. jún. 19. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy nem járok emberek közé.
2022. jún. 19. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjátok a francba, ez egy troll, aki a való életben a szülein kívül senki mással nem beszél. Évek óta itt rontja a levegőt a fórumon. Pszichiáterhez / mentálhigiénés szakemberhez menni nem hajlandó. Nem is azért tette fel a kérdést, mert segítséget akar, hanem azért, hogy foglalkozzanak vele. Sok száz válaszos kérdése is volt már, ahol egyfolytában hülyítette, lebegtette, szándékosan bizonytalanságban hagyta a jó szándékú válaszolókat, nehogy elmenjenek.
2022. jún. 19. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Nekem azért ennél több kapcsolatom volt nőkkel, de már én is hasonlóan érzek és vagyok. Ezzel nem vagy egyedül, egyre több férfi lesz mgtow és maga útját járó egyedül élő. Nem is a nők miatt van, hanem a világelit miatt, akik olyan irányba formálják a modern társadalmakat, amit látni lehet. De ez is biztos, hogy a nőkkel is irtó nagy gondok vannak.

Én már azért nem szeretek eljárni sehova, mert az eddigi közeli barátaim is, mióta végeztünk egyetemen, egyre önzőbbek, beképzeltebbek lettek. Mindenkit csak a pénz érdekel. Ha jobb vagy náluk, irigykednek, ha rosszabb, lenéznek, középút nincs.

Még moziba jártam sokat, de hollywood is egyre gázabb, nincs értelmes film. A mai fosadékokra meg nem adok ki pénzt.

Talán a szabadba kimenni kirándulni érdemes, pláne most, mert az feltölt, nekem utána mindig sokkal pozitívabb a hangulatom. 32f

2022. jún. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!