Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ha van gyerekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha van gyerekem, felesleges és értelmetlen gyermektelen nőknél próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Lassan 40 leszek, és úgy gondolom már nem szívesen vállalnék több gyereket egy új párkapcsolatban.

Szerintem akinek még nincs és szeretne annak nem én vagyok a célcsoportja, aki meg egyáltalán nem szeretne az nem tolerálná a másét.

Szóval hasonlót a hasonlóhoz elv alapján szeretnék egy szintén gyerekes nőt társamnak.

ápr. 12. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem *
ápr. 13. 06:49
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem sok esélye van. A nők kevésbé fogadják el a más gyerekét, mint a férfiak. Ha azért nincs gyerekük, mert nem akarnak, akkor a másé végképp nem kell. Ha meg sajátot akarnak, akkor azért nem. Ilyen kapcsolatok nem kimondottan társkeresés alapján szoktak összejönni, hanem inkább véletlenül. Megtetszik valaki, vonzódunk egymáshoz, és közben derül ki, hogy az egyik félnek gyereke van. Társkeresésnél ezek a dolgok előre meg vannak határozva.
ápr. 13. 06:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyerekem és abszolút nem zavarna, ha a páromnak lenne, viszont én szeretnék is közöset, nagyon szeretem a gyerekeket.

Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy aki nagyon gyerekellenes az összejönne egy gyerekessel.

ápr. 13. 09:42
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj, de nem csak ez az állapot határoz meg egy férfit, sokminden tulajdonság van amitől vonzóbb/ kevésbé vonzó, illetve az se mindegy, hogy milyen a gyerekkel a kapcsolata, mondjuk sok mindent le lehet szűrni ebből is...

Én nem akarok gyereket, azt gondolom, lehet nem baj, ha a másiknak van gyereke, mert ezzel nem veszem el tőle ezt a tapasztalatot, hisz már megvolt neki... nem mondom, hogy ezzel sokan vannak így, én egyelőre így gondolom.

ápr. 13. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
12-esnek adok igazat. Gyerekeshez gyerekes való, ők jobban megértik egymást, mindketten elfogadják egymás gyerekét, stb. Kérdés az is, mekkora a gyerek, mert ha kicsi, pl. 4-12 éves, az teljesen más, mint egy szinte már nagy, akinek nem kell felügyelet, önállóbb, nem kell mindig programozni, vele lenni. Igen, élőben esélyesebb talán egy gyermektelennel összejönni, de társkeresőn én sem nagyon hiszem, hogy gyermektelenek szóba állnak veled, vagy ha mégis, eltűnnek majd. Gyerekkel gyönyörű az élet, de egy gyermektelen nem biztos, hogy képes alkalmazkodni ehhez az élethelyzethez hosszútávon úgy, ahogy azt szeretnéd. Ha 40 leszel, a hozzád való korosztályban, többnyire akinek még nincs gyereke az gyorsan akar egyet, amit te nem akarsz. Aki meg eddig sem akart, az mit is keresne melletted? Gyerekes szerintem is a jó választás.
ápr. 13. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha együttélés a cél, gyerekest keress szerintem is! Nekem is van gyerekem, én csakis gyerekessel tudnám elképzelni, hogy ismerkedjek.
ápr. 14. 20:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Társkeresőn tök mindegy, kiknél próbálkozol, hasztalan erölködés az egész, mindenki felszívódik egy idő után. Úgy vélem, ha a sors úgy akarja, majd az utadba sodor valakit, aki remélhetőleg normáls is, az ilyen oldalakon komolytalanságot látni leginkább, vagy irreális elvárásokkal lehet találkozni. Szerintem élőben érdemes keresgélni, majd csak felbukkan a környezetedben hirtelen valaki, aki elfogad gyerekkel, lehet, csak karnyújtásnyira van tőled, járj nyitott szemmel.
ápr. 15. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!