Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha van gyerekem, felesleges és értelmetlen gyermektelen nőknél próbálkoznom?
Lassan 40 leszek, és úgy gondolom már nem szívesen vállalnék több gyereket egy új párkapcsolatban.
Szerintem akinek még nincs és szeretne annak nem én vagyok a célcsoportja, aki meg egyáltalán nem szeretne az nem tolerálná a másét.
Szóval hasonlót a hasonlóhoz elv alapján szeretnék egy szintén gyerekes nőt társamnak.
Nekem nincs gyerekem és abszolút nem zavarna, ha a páromnak lenne, viszont én szeretnék is közöset, nagyon szeretem a gyerekeket.
Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy aki nagyon gyerekellenes az összejönne egy gyerekessel.
Ne haragudj, de nem csak ez az állapot határoz meg egy férfit, sokminden tulajdonság van amitől vonzóbb/ kevésbé vonzó, illetve az se mindegy, hogy milyen a gyerekkel a kapcsolata, mondjuk sok mindent le lehet szűrni ebből is...
Én nem akarok gyereket, azt gondolom, lehet nem baj, ha a másiknak van gyereke, mert ezzel nem veszem el tőle ezt a tapasztalatot, hisz már megvolt neki... nem mondom, hogy ezzel sokan vannak így, én egyelőre így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!