Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektelen nők! Mennyire zavar titeket, ha a férfinak van gyereke?
Figyelt kérdés
Nyilván párkapcsolati szempontból kérdezem.
Tegyük fel, hogy a gyerek nem vele él, hanem az anyjánál, de kb. minden második hétvégén a férfinél alszik, a férfi fizeti a gyerektartást és néha más módon is támogatja a gyerekét.
2023. dec. 8. 20:47
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem zavar, sőt, inkább tetszik
Nem egyértelmű, bizonyos szempontból zavar, más szempontból még tetszik is
Jobb volna, ha ő is gyermektelen lenne, de messze nem ez a legfontosabb szempont
Nem tetszik, hogy van gyereke, de lehet, hogy elfogadnám
Egyáltalán nem tudok ilyen férfit elképzelni magam mellett
Egyéb, leírom
36 szavazat
1/14 anonim válasza:
Latni kell a gyereket,mennyire egyuttmukodi szemelyiseg.
Attol fugg hany eves es mennyi a gyerektartas es mennyi a ferfi havi jovedelme. (Jol meg tud-ecelni ezekkel egyutt.
2/14 anonim válasza:
Az zavarna ha engem hagyott volna sz.rban a kölykével 20 évre. Amugy meg azt csinál amit akar. Ilyeneket en komolyan se vennék.
3/14 anonim válasza:
Nagyon. Számomra esélytelen egy ilyen férfi.
4/14 anonim válasza:
Esélytelen. Saját gyereket sem akarok, másét sem. Nem való ez nekem, nem szeretem a gyerekeket, nem tudnék hozzá kapcsolódni. Rosszat viszont nem akarok a gyereknek, kell neki az apja, ne kelljen engem kerülgetnie. És nem akarok függni az exnek a hangulatától. Ez hatalmas kötöttség.
5/14 anonim válasza:
Nekem is ez olyan kötöttség amivel nem szeretnék együtt élni.
6/14 anonim válasza:
Olyan párt keresek, aki nem akar szülő lenni.
7/14 A kérdező kommentje:
Hát hölgyeim, az élet mást mutat, mint a szavazás.
2023. dec. 8. 23:37
8/14 anonim válasza:
Miért szavaztatsz, uram, ha tudni sejted a választ?
9/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem akarok gyerekes férfival komoly kapcsolatot, de nyilván előfordulhat már 30 felett, hogy valakit megismerek, akivel minden tökéletes és csak ez az egy hiba van, hogy van gyerek. Egy próbát megérne a dolog, de valószínű, hogy zavarna. Szerencsére manapság már nem az az általános, hogy 30 évesen már van 1-2 gyereke az embernek, a baráti körömben pl még csak egy pár van, akik már tervezik (de ott is a férfi már közelebb van a 40-hez inkább), de munkahelyeken is többnyire gyerektelen férfiakat ismertem a 25-35 közötti korosztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!