Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyermektelen nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermektelen nők! Mennyire zavar titeket, ha a férfinak van gyereke?

Figyelt kérdés

Nyilván párkapcsolati szempontból kérdezem.

Tegyük fel, hogy a gyerek nem vele él, hanem az anyjánál, de kb. minden második hétvégén a férfinél alszik, a férfi fizeti a gyerektartást és néha más módon is támogatja a gyerekét.

2023. dec. 8. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a gyerekeket, de függ hány van. Miért? Minél több van, annál kevésbé valószínű hogy velem is akarna egyet.

Tehát 1 gyerek nem zavar, 2-nél már azért leülnék beszélni vele, 3-nál már inkább nem. És nem mindegy miért szakadt meg a családi idil ami miatt ismerkedni kezd.

Meg nagyon gyakran attól is függ, mennyire kattant az akivel neveli a gyerekeket és ez univerzális. Lehet túlféltő agresszív exférj és nárcisztikus, "minden rólam kell szóljon" ex feleség is

23N

2023. dec. 9. 07:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam kizáró ok, akkor is, ha amúgy passzolnánk. Én hosszútávon gondolkodom és egy gyerek folytonos konfliktust eredményezne - elsősorban az ex miatt. Látom a környezetemben is. Szerintem a gyerekkel sem tudnék jól kijönni (általában is nehezen jövök ki velük). Ő közölné - jogosan - hogy "nem vagy az anyám, sosem leszel az és mi közünk van amúgy egymáshoz", én meg szintén nem érezném komfortosnak a páromon kívül plusz egy (vagy több) emberhez alkalmazkodni, vagy akár szabályozni, mert bár nem vagyok az anyja, de akkor is én vagyok a felnőtt.

Egyedül akkor érezném meggondolandónak, ha özvegy a hapsi. De az sem könnyű.

2023. dec. 9. 08:02
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Alapvetően nekem kizárt dolog, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy a korban hozzám illő férfiaknak már van, akinek van gyereke.

Egyébként meg attól függ, mekkora a gyerek. Míg kicsi, addig nyilván több figyelmet igényel, és sokkal jobban függ a pasi az anyukától is, nekem meg nem hiányzik az, hogy egy másik nő kénye-kedve szerint szervezzem az életemet a párommal.

Lehet tök jó fej az anyuka, de lehet, hogy egy gyökér és gondol egyet és az apukának kell rohanni a gyerekért és ugrik a mi tervünk. Nem köszi.

Ha már nagyobb a gyerek, 16+ akkor már ok. Önálóbb, nem igényel annyi időt a szüleivel, valószínűleg az esetlegesen házsártos anyuka sem ugráltatja annyit a pasit egy 16 éves gyerek kapcsán. Nyilván, ha 16 éves és kiállhatatlan okostojás, az meg azért rossz :D

2023. dec. 9. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan szintű probléma, hogy azonnal kizáró ok legyen, de ha lehet választani, gyermektelent választanék (nekem inkább amiatt aggasztó ez a dolog kicsit, hogy látom a környezetemben, hogy válás után hogy megy sok párnál a gyereknevelés, -elhelyezés, milyen az új nő sorsa... és... hát a legtöbb esetben megy az egymás fúrása, a másik programjainak ellehetetlenítése, a gyerek elkapatása vasárnapi apukák részéről, hogy "hát így a legnagyobb az esélye, hogy nem az anyjához húz", miközben az új nő főzzön-mosson-takarítson a gyerekre, de rá ne merjen szólni, mert nem az anyja...) viszont ha ez az egyetlen "gond", és amúgy belsőre-külsőre is tetszik, megpróbálnám.
2023. dec. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!