Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektelen nők! Mennyire zavar titeket, ha a férfinak van gyereke?
Nyilván párkapcsolati szempontból kérdezem.
Tegyük fel, hogy a gyerek nem vele él, hanem az anyjánál, de kb. minden második hétvégén a férfinél alszik, a férfi fizeti a gyerektartást és néha más módon is támogatja a gyerekét.
Szeretem a gyerekeket, de függ hány van. Miért? Minél több van, annál kevésbé valószínű hogy velem is akarna egyet.
Tehát 1 gyerek nem zavar, 2-nél már azért leülnék beszélni vele, 3-nál már inkább nem. És nem mindegy miért szakadt meg a családi idil ami miatt ismerkedni kezd.
Meg nagyon gyakran attól is függ, mennyire kattant az akivel neveli a gyerekeket és ez univerzális. Lehet túlféltő agresszív exférj és nárcisztikus, "minden rólam kell szóljon" ex feleség is
23N
Nálam kizáró ok, akkor is, ha amúgy passzolnánk. Én hosszútávon gondolkodom és egy gyerek folytonos konfliktust eredményezne - elsősorban az ex miatt. Látom a környezetemben is. Szerintem a gyerekkel sem tudnék jól kijönni (általában is nehezen jövök ki velük). Ő közölné - jogosan - hogy "nem vagy az anyám, sosem leszel az és mi közünk van amúgy egymáshoz", én meg szintén nem érezném komfortosnak a páromon kívül plusz egy (vagy több) emberhez alkalmazkodni, vagy akár szabályozni, mert bár nem vagyok az anyja, de akkor is én vagyok a felnőtt.
Egyedül akkor érezném meggondolandónak, ha özvegy a hapsi. De az sem könnyű.
Alapvetően nekem kizárt dolog, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy a korban hozzám illő férfiaknak már van, akinek van gyereke.
Egyébként meg attól függ, mekkora a gyerek. Míg kicsi, addig nyilván több figyelmet igényel, és sokkal jobban függ a pasi az anyukától is, nekem meg nem hiányzik az, hogy egy másik nő kénye-kedve szerint szervezzem az életemet a párommal.
Lehet tök jó fej az anyuka, de lehet, hogy egy gyökér és gondol egyet és az apukának kell rohanni a gyerekért és ugrik a mi tervünk. Nem köszi.
Ha már nagyobb a gyerek, 16+ akkor már ok. Önálóbb, nem igényel annyi időt a szüleivel, valószínűleg az esetlegesen házsártos anyuka sem ugráltatja annyit a pasit egy 16 éves gyerek kapcsán. Nyilván, ha 16 éves és kiállhatatlan okostojás, az meg azért rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!