Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs valami jó bunkósító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs valami jó bunkósító képzést jófiúk számára?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve, hogy nem kellek a nőknek, amiért túl jó fiú vagyok. Komolyan, mintha menekülnének a tisztelettudó pasik elől, mert az "uncsih". Ha "hölgyem"-nek hívok egy nőt lovagiasan, csak bénán röhög, hogy "jajj, de cringe, ikszdé".

Bezzeg ha egy tajparaszt szól be nekik tiszteletlenül, hogy "szia, de csinos vagy" (csak így, tiszteletteljes megszólítás nélkül, akkor bezzeg megy a flörtölgetés meg csúszik le a bugyika.

Hol tanulhatnám meg, hogy kell tajparasztnak lenni? Van esetleg valami bunkósító képzés jófiúk számára?

2024. ápr. 12. 17:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%

"szia, de csinos vagy"

Ezen mégis mi a tajparaszt megnyilvánulás? Ez egy közvetlen, laza dicséret. Naná, hogy a csajoknak inkább ez jön be, nem az, hogy egy tacskó "Kezit csókolom, hölgyem!" felkiáltással megpróbálja összenyálazni a kézfejüket. Ráadásul a hölgyem megszólítás annyira avitt, hogy úgy érzem magam tőle, mint egy 50-es mádám a kupiban.

2024. ápr. 12. 22:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy "szia, de csinos vagy"-ban nincs semmi kivetnivaló
2024. ápr. 12. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:
25%

Jó külsejű pasi kezdhet bunkó stílussal is, akkor is ő neki nyílnak a női lábak.

A külsőn a hangsúly, te akármit mondhatsz nekik bukta lesz! Mert szarul nézel ki!

2024. ápr. 13. 07:28
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem mindenkinél működik a tahó bunkóság, ém simán elküldöm az ilyen nagyszájúakat, hiába tetszik a külseje. Sőt szeretem megalázni is őket más férfiak előtt, hogy tanuljon belőle.
2024. ápr. 14. 10:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Sztem inkább "ne bunkó, meg esze semmi, dugd meg meg jól csinibabák után futkossál" képzés kellene az ilyeneknek.
2024. ápr. 15. 18:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!