Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtassak magamon ha senkinek nem tetszem külsőre? 29F
Figyelt kérdés
Online társkeresőn nincs egy match-em sem, az "élő" ismerkedés se megy mert észre se vesznek a nők. A testalkatom szerintem nem olyan taszító, 190 cm magas vagyok, 90 kg testsúllyal, szoktam edzeni, van rajtam izom. Igyekszem divatosan öltözködni, igényes vagyok, gyakran rájok barberhez, rövid barna hajam van, felül kicsit hosszabb, szoktam hagyni egy kis borostát is. Az arcommal lehet valami nagy gáz ha senkinek se tetszek annak ellenére hogy tényleg adok magamra.2024. ápr. 12. 09:26
11/16 anonim válasza:
Elsőnek azért egy jó 10 kilót dobj le.
12/16 anonim válasza:
10-es, nem is innen a gyk-ról szedtem össze önbizalom hiányos incelt.. Igen, nő létemre imádok szexelni és ha kell, megmozdítom érte a kisujjamat.
13/16 anonim válasza:
12,az egész kezed utána,mikor rázod a kobrát
14/16 anonim válasza:
Társkeresők...ez pofára megy.
Ha hónapok alatt nem volt még soha egyezésed akkor arcra nem nézel ki jól. Bocsi de ez van.
Pillanatok alatt lapozgatnak az emberek...balra blara blara balra balra....talán 1 jobbra....a jóképű pasiknál állnak csak meg.
A társkeresők ilyenek.
15/16 anonim válasza:
"Min változtassak magamon ha senkinek nem tetszem külsőre?"
Hát a külsődön.
Nagyon szívesen!
16/16 A kérdező kommentje:
Fogyni nem akarok, így is nehezen pakoltam magamra 10-15 kilót, hogy pl. normális vastagságú lábaim legyenek. Az arcommal nem tudok mit tenni, nagyon valószínű hogy nem vagyok jóképű, akkor meg csak beletörődni tudok.
2024. ápr. 12. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!