Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalathiány miatt, megjárta más is a poklot?

Figyelt kérdés

Egész fiatalkoromat tini lányként végigtanultam, 1 egyetemet es 1 főiskolát is végeztem. Apám nagyon szigorú volt, nem jártam bulikra, nem lázadtam mert nem mertem, barátnőm volt 1, akivel ki kimozdultam.

Ebből következik, hogy emberismeretem 0 volt, hiaba olvastam jó pár könyvtárat ki, es tanultam pszichológiát, amint tudjuk, a teória es a praktika más, azaz a valóság megtapasztalása értelmet ad a teóriának.

Teória levegőben lóg tapasztalat nélkül.

Emiatt, szűz is voltam 18,5 éves koromig es nagyon naív.

Ez azt jelentette hogy kb 47 éves koromig “tanultam” a bőrömön, amit mások mar 25 évesen is tudtak.

Mondhatni későn érő típus is voltam, most se mutatom a korom, viszont a legbutább legprimitívebb emberek tudtak árverni, rászedni nagyon könnyen dolgokra, az a kevés pasi aki volt sok ideig kedvére manipulált, megcsalt, átvert es több idő kellett, hogy átlássak a szitáján, több mint egy normal embernek.

En azt hiszem, hogy mindez azert történt mert könyvmolyként nem voltam felvértezve semmi védelemmel, valódi tudással a veszélyek ellen.

Bizonyos dolgokat csak tapasztalat útján lehet elsajátítani

2024. ápr. 11. 14:15
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Így igaz 20 as, ahogy kétségbeesel, hogy nem nézel ki jól, rögtön megnyílik a pokol kapuja es egyből belép az életedbe egy alacsony “vibrációjú” ember, aki nagy valószínűséggel szemelyisegzavaros es meg fog bolondítani, megcsalni, megalazni, kínozni
2024. ápr. 12. 12:40
 22/22 anonim ***** válasza:

Sosem fogjátok elhinni a valóságot csajok, hogy márpedig ezen problémátok a ti hozzáállásbeli hibátok.

Ti választotok, mindig a nő dönt, valójában ő is választ csak úgy van intézve mintha a férfi döntene. Ti pedig mindig azokat választjátok akik így viselkednek veletek, jóeséllyel nálatok sokkal jobb férfit aztán koppantok hogy semmibe sem néz titeket.

Ha nem tapasztaltam volna mindezt nem írnám, minden a ti hozzáállásotok egyenes következménye.

Meg persze nagyon fontos az is hogyan álltok magatokhoz, és milyen a viselkedésetek. Csak akkor tudnak titeket nőként értékelni ha nőiesen is néztek ki, ezek viszont nagyon is a kezetekben lévő dolgok.

Csúnyaként pedig kezdeményezni is kell, akármennyire derogál, máskülönben csak a szemét talál be magától, ez teljesen evidens.

Na persze nagyon nem mindegy kinél, mert általában a foglalt pasasokat szoktátok betalálni.

Minden a ti kezetekben van, csak sírni könnyebb

2024. ápr. 12. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!