Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalathiány miatt, megjárta más is a poklot?

Figyelt kérdés

Egész fiatalkoromat tini lányként végigtanultam, 1 egyetemet es 1 főiskolát is végeztem. Apám nagyon szigorú volt, nem jártam bulikra, nem lázadtam mert nem mertem, barátnőm volt 1, akivel ki kimozdultam.

Ebből következik, hogy emberismeretem 0 volt, hiaba olvastam jó pár könyvtárat ki, es tanultam pszichológiát, amint tudjuk, a teória es a praktika más, azaz a valóság megtapasztalása értelmet ad a teóriának.

Teória levegőben lóg tapasztalat nélkül.

Emiatt, szűz is voltam 18,5 éves koromig es nagyon naív.

Ez azt jelentette hogy kb 47 éves koromig “tanultam” a bőrömön, amit mások mar 25 évesen is tudtak.

Mondhatni későn érő típus is voltam, most se mutatom a korom, viszont a legbutább legprimitívebb emberek tudtak árverni, rászedni nagyon könnyen dolgokra, az a kevés pasi aki volt sok ideig kedvére manipulált, megcsalt, átvert es több idő kellett, hogy átlássak a szitáján, több mint egy normal embernek.

En azt hiszem, hogy mindez azert történt mert könyvmolyként nem voltam felvértezve semmi védelemmel, valódi tudással a veszélyek ellen.

Bizonyos dolgokat csak tapasztalat útján lehet elsajátítani

2024. ápr. 11. 14:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10: nem mindenkinek a szex körül forog a világ. Nőként két éve nem szexeltem és nem is tervezek egy darabig, nem jött el az armageddon.
2024. ápr. 11. 21:09
 12/22 A kérdező kommentje:
11 es, ne vedd el a reményt az incelektől. 😀
2024. ápr. 11. 21:27
 13/22 anonim ***** válasza:
A hozzad hasonlo férfiak szüzen hallnak meg,neked már 18 évesen volt csávód,mit panaszkodsz?
2024. ápr. 11. 21:49
 14/22 anonim ***** válasza:

13#

Unatkozik itt egy-kettő, azt jön panaszkodni

Semmi valódi bajuk nincsen, csak fáj az életük, ezért sírnak

Akiknek meg tényleg baja van az meg forduljon csak fel

A csajok itt így működnek

2024. ápr. 11. 22:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Miert 14 es, neked meg mi a valódi nagy bajod? Hogy teli a tököd es meg az előnytelen kulsejű nők sem törődnek?
2024. ápr. 11. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:
15,az nagyobb baj
2024. ápr. 11. 22:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező nem értem hogy mi a bajod tanultál sokat sikeres vagy az életben és 18 évesen szexeltél ez lenne a pokol? Vannak itt olyanok akik 25 felett sem szexeltek. Te nő vagy neked minden könnyebb mert mindegy hogy nézel ki lehet kapcsolatod és ingyen szex is jut.
2024. ápr. 12. 11:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Azért nem mindegy hogy nézek ki. Mert ha szarul nézek ki es tudom ezt, akkor hajlamos lehetek megelégedni egy toxikus, lehúzó, ártó emberrel, mert azt mondom, jó, hogy valaki rámnéz. Csak akkor szabad ismerkedni, amikor az ember elégedett magával
2024. ápr. 12. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 egyéjszakás neked mindig lehet ellenben egy férfival aki nem néz ki jól. Amúgy probálkoz olyan emberekkel akik hozzád hasonlóak.
2024. ápr. 12. 12:01
 20/22 anonim ***** válasza:

"Mert ha szarul nézek ki es tudom ezt, akkor hajlamos lehetek megelégedni egy toxikus, lehúzó, ártó emberrel, mert azt mondom, jó, hogy valaki rámnéz."

Na, pontosan erről írtam (7), ez abszolút így van.

A szóbeli és érzelmi bántalmazással kapcsolatos ingerküszöböd is eltolódhat, érzékelheted úgy, hogy még belefér, aminek valójában nem kellene, mert egyrészt azt gondolod, igaza van (tényleg ronda vagy, senkinek nem kellesz stb.), másrészt nincs tapasztalatod a jóról.

És ez még mindig csak a töredéke mindannak, ami kialakulhat és megtörténhet azzal, akinek már az is csodaszámba megy, ha egy (számára is valamennyire vonzó) ellenkező nemű ránéz, beszélgetésbe elegyedik vele, mást is akar...

Még erre egy gondolat:

"Hát persze, nehogy már szökőévente egyszer véletlenül szexeljél egyet"

Az olyan minőségű szex lenne, amit nem veszteség kihagyni. Meg az előtte és utána történő kommunikációt, velem szemben tanúsított viselkedést, bánásmódot sem. Mert attól, hogy nekem nagy dolog, ha nem vagyok teljesen ignorálva, levegőnek nézve, ha van egyáltalán bármilyen interakcióban részem, még nem számít jónak, ha csak egy koszos rongynak minősülök a másik számára... Nem kell tagadni, még egy laza szex esetén is teljesen másmilyenek egy szép nővel. Egy rondával meg ugye bármit lehet, bármi megengedhető vele szemben, bárhogy lehet vele viselkedni, bánni. Belefér például az önző "ürítek egyet" hozzáállás vagy rávenni olyanokra, amit alapból nem akarna és élvezne, nem kell annyira ügyelni a kommunikációra sem, be lehet iktatni egy-két apró kis szemétkedő, mérgező megjegyzést stb-stb., estig lehetne sorolni. Ő nem érdemel egy kicsi tiszteletet, megbecsülést sem, mégis mit tiszteljenek, értékeljenek egy csúnya nő(be)n... Meg mit legyenek kedvesek vele?

2024. ápr. 12. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!