Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek már semmi igényük a romantikázós érzékeny lelkületű pasikra?
Ha írok egy verset a kiszemelt nőnek, miért csak megvető tekintet a válasz? Pedig nem bunkó módra közeledek hozzá, hogy "hé bébi jó a s.gged, kő kóla?"
Hanem mély érzelmes verseket írok a lányoknak megismerkedés céljából, ilyeneket:
"A kincsvadásznak tetszenek úgy
A kincsestérképei
Ahogy nekem a lelked
Belső értékei.
Mert én nem csak a külsőre hajtok,
elmondhatom.
Hogy megismerlek téged, ez minden
Gondolatom.
Kicsiny kis szívem egyből
Beleremeg
Ha rám emeled szépséges
szép szemed.
Méltatlan vagyok erre
a nagy kegyre.
Összejönni veled:
Erre vágyok egyre!
Más vagyok, mint a sok
felszínes bunkó pasi:
Szeressünk egymásba!
Lesz-e ebből valami?"
Azért a nyálasság meg a bunkóság között van átmenet, nem is kevés. Ráadásul még nyálasból is elég nyomi ez a vers, mintha egy 14 éves féltehetséges kisfiú írta volna, főleg hogy más pasikat húz le a versben. Dedó szint.
A romantikát kedvelem, de abból a nem szirupos, nyáltengeres, brazil telenovellaszintűt, hanem a férfias és személyre szabott romantikát. Nekem sokkal romantikusabb az, hogy pl. emlékszik arra, mi a kedvenc virágom, és kapok tőle egy szálat, mint hogy elmond mindenféle jázminillatú tündérkének meg hozza a tizenkettő egy tucat hamis kirakatromantikát a rózsaszirmos ággyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!