Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek már semmi igényük a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek már semmi igényük a romantikázós érzékeny lelkületű pasikra?

Figyelt kérdés

Ha írok egy verset a kiszemelt nőnek, miért csak megvető tekintet a válasz? Pedig nem bunkó módra közeledek hozzá, hogy "hé bébi jó a s.gged, kő kóla?"

Hanem mély érzelmes verseket írok a lányoknak megismerkedés céljából, ilyeneket:

"A kincsvadásznak tetszenek úgy

A kincsestérképei

Ahogy nekem a lelked

Belső értékei.

Mert én nem csak a külsőre hajtok,

elmondhatom.

Hogy megismerlek téged, ez minden

Gondolatom.

Kicsiny kis szívem egyből

Beleremeg

Ha rám emeled szépséges

szép szemed.

Méltatlan vagyok erre

a nagy kegyre.

Összejönni veled:

Erre vágyok egyre!

Más vagyok, mint a sok

felszínes bunkó pasi:

Szeressünk egymásba!

Lesz-e ebből valami?"

2024. ápr. 10. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De, van rá igényük. Csak nem egy balfütyi szociopatától, aki ennyire nyominger módon próbálja álcázni magát. :D
2024. ápr. 11. 08:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért a nyálasság meg a bunkóság között van átmenet, nem is kevés. Ráadásul még nyálasból is elég nyomi ez a vers, mintha egy 14 éves féltehetséges kisfiú írta volna, főleg hogy más pasikat húz le a versben. Dedó szint.

A romantikát kedvelem, de abból a nem szirupos, nyáltengeres, brazil telenovellaszintűt, hanem a férfias és személyre szabott romantikát. Nekem sokkal romantikusabb az, hogy pl. emlékszik arra, mi a kedvenc virágom, és kapok tőle egy szálat, mint hogy elmond mindenféle jázminillatú tündérkének meg hozza a tizenkettő egy tucat hamis kirakatromantikát a rózsaszirmos ággyal.

2024. ápr. 15. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!