Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít előnynek, mi számít hátránynak ismerkedéskor?
Férfiként?
Előny ha 70 kg vagy mint a tinik, hátrány ha 85 nél több.
1-es:
Ezt embere válogatja, nekem nőként például nem jönnek be a túl sovány férfiak.
Nőnél
Előny: szépség
Hátrány: elhízás, kövérség
Férfinál
Előny: pénz, lakás, autó
Hátrány: csóróság, mamahotel
Mamahotel 😂😂
Mert csak egy másik mamát keres aki gondoskodik róla 🥳
5
Ő nem "túl soványka", hanem izmosan vékony. Nekem pont ez az alkat jön be. (A tetkó és ez az egész kisugárzás nem, csak maga az alkat)
A vékonyakon akkor is látszik az izomtónus, ha mégcsak nem is edzenek, csak "vannak".
Igazábol nekem jobban be is jönnek de ettől független nagyon vonz az is aki esetleg 190 es pocakos de bárkit palacsintává is lapít mert azoknak meg sokszor a tömeg miatt van erejük és ha arra még rá is edzenek (de nem ugy akik gyúrnak nagy vagányan aztán egy mikor cipelni kéne cementes zsákokat napi 12 órában ő esne össze először és nem az egy szál bél józsi) szóval vannak olyanok akiknek tömege is van, aputestű is, de amugy fejben is és erőben is, meg nagyon ott vannak.
Sokminden ki is sugárzik egy pasiról belülről.
Előny: Magas, izmos, határozott, férfias megjelenés, komoly egzisztencia, jó humorú....
Hátrány: Ezek ellentéte kb.
Nem írta senki, pontosabban mindenki ilyen külsőségekkel jött, szóval írom én: egyéniség
Mindegy hogy férfiról vagy nőről beszélünk, szerintem k.baszott szürkék és egyformák az emberek. Mentalitásban, viselkedésben, kommunikációban, megjelenésben, mindenben.
Felüdülés látni mikor az ember találkozik egy azonos vagy ellentétes neművel, teljesen mindegy, és MÁS mint a többi. 100 ember közül is rá tudnál mutatni arc/test nélkül, mert teljesen kitűnik a többiek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!