Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi vàltoztatni nem akaró férfi?
Van amelyiknek csak le kéne fogynia. Tényleg nehéz lenne egy diétás étrend alapján élni? Sportolni vagy heti 4x lemenni 2 órát a kondiba?
Jobb várni a csodát hogy valaki elfogadja őket dagadek testtel? 20,30,40 évesen is jobb várakozni magányosan mint felkelni a kanapéról és cselekedni?
Na, cimbora, ha ilyen okos vagy fizesd csak mindenkinek a sportbérletét, sporteszközeit, ételeit.
Kritizálni, fikázni könnyű.
Miért gondolod azt, hogy aki incel az törvényszerűen kövér? És miért gondolod, hogy aki kövér az törvényszerűen incel?
Ne legyél már idióta...
15. A többség max 3 napig optimista, és 3 napra változtat. Utána ugyanaz az élet megy tovább. Persze mindig a pasik meg a nők, na meg orbán meg soros meg putyin tehet minderől. Csak ő miattuk rossz nekik, ők nyomják el őket, iszonyatos a terror ebben az országban! Ha ez nem lenne, a boltokban sem az élelmiszeripari hulladékokat vennének, meg nem mindenhova autóval járnának.
Érzelmileg is brutális ez a terror! A párkapcsolat jelenleg a központi elnyomás miatt csak a kezdeti szexre fókuszál. Ha nem lenne orbán, akkor minden más lenne, akkor mindenki hűséges lenne, 3 gyereket vállalnának, eljárnának mozogni az emberek. Reméljük hogy a Megváltó, magyar péter megváltoztat mindent! :D
Nem lesz 40 felett a fél ország cukorbeteg, túlsúlyos, szívbeteg. Ehhh, erről mindig más tehet nem az egyén.
Bocsánat hölgyeim, ez csak a férfiakra vonatkozott, ti 90 évesen is fittness modellek vagytok, minden külső és belső jó tulajdonság alfái, omegái.
Na én a politikán, lustaságon, meg egyéb lózungokon kívül mást hozok ide:
Az irgalmatlan mértékű gyógyszerzabálást, ami ömlik az emberekre akaratlanul is.
Fiatalon már doppingolja magát, amikor én anno 30 éve: akkora erő volt bennem mindenféle szar nélkül, hogy többet ártottam vele, mint bármi más.
Ha már fiatalon elhízott valaki, az nekem a mai napig rejtély.
Én most 50 évesen se vagyok dagadt, bár a régi energiám már mutatóban sincs meg sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!