Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintik ezen az oldalon, ebben a kategóriába a 35 feletti férfiakat öregnek?
35 évesen azért még 28 éves nővel szabad kezdenem?
Nem, igazság szerint rohadtul nem érdekel ki hány éves, ha látom hogy túl fiatal valaki hozzám és úgy is viselkedik akkor nem kezdek ki vele. A kor mindenkinek egy múló állapot amúgy is.
Egyrészt azért, mert ezek a férfiak sokszor már egy harminc éves nőt idősnek és "elhasználtnak" tartanak, ami nem csak tiszteletlen és undorító, de nem is igaz.
Másrészt azért, mert ezek a férfiak sokszor tizennyolc éves vagy korai húszas lányokkal szeretnének ismerkedni, akikhez képest valóban idősek.
#11 A nálad öregebbekről is ez a véleményed, vagy csak a fiatalabbakról?
Az 50es nőkön gondolom ugyanúgy megakad a szemed mint a huszonegy-két éveseken, hiszen a kornak nincs semmi köze a tarkereséshez...
#15 ja, az valószinűleg a gyerekük, te bolond tinifiúfétises incel. Mondjuk nekem nem ilyen számokkal, de de most 43 évesen van 11 éves fiam, akkor legyek rá felkészülve hogy kb öt év múlva a retardált fajtád azt hiszi majd ha együtt mutatkozunk hogy vén banya is megnyalja a sót? 🤦🤡
Hogy a kisebbikemről ne is beszéljünk aki csak 16 hónapos most. Lássuk csak, 42+16, a fajtád szerint 58 évesen is tinifiúval fogok járni 😎
14-es 11 vagyok, igen az 50 felettieket is megnézem, csak példaként irtam a 28-at, nálam a nő a korral érik és 30 fölött kezdődik
35f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!