Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet törni az incelségből?
Nem érintettként kérdezem. Vannak sikersztorik?
Most elsősorban azokra kihegyezve, aki incelként definiálja magát, aki agglegény, szingli stb, azokat nem.
"A baj csak annyi hogy megint kikerülted a válaszadást, félsz válaszolni a kérdésre"
Nem felek, elmondtam mar itt szazszor. A nok, abban a korban, amikor vonzoak, Chad-eznek. Amikor meg mar nem, akkor mar szodaval jok lesznek a kevesbe meno csavok, foleg, ha van gyerek az egyik lapatallutol. En ezt inkorrekt, felelotlen viselkedesnek tartom, amit tuzzel-vassal kene irtani, mert ez az egyik oka a szamunkra kedvezotlen parkapcsolati piaci viszonyoknak. Nem veletlen, hogy a regi idokben ennek nem volt ossztarsadalmi elfogadottsaga.
De azert szerintem te is tudod, hogy a baratnod 22 evesen, gyerek nelkul kb. lehanyt volna......
39F incel
31: "Nem felek, elmondtam mar itt szazszor. A nok, abban a korban, amikor vonzoak, Chad-eznek."
Kolléganőm be is vallotta.
31#
Ha ez nála így lett volna én is lehánytam volna őt
De férjnél volt a nő, szóval ez így nem igaz nála
Hát most velem "Chadezik"
A gyerekét ő neveli nem az én gondom, innentől kezdve nekem mi bajom legyen vele
Elég gáz ilyen szinte előítéletesnek lenni a nő korával kapcsolatban, hiszen nem jelent önmagában semmit sem
Legfeljebb akkor lenne érthető ha a nálad idősebb nőket vetnéd meg, de így ezzel magadat írod le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!