Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet törni az incelségből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet törni az incelségből?

Figyelt kérdés

Nem érintettként kérdezem. Vannak sikersztorik?

Most elsősorban azokra kihegyezve, aki incelként definiálja magát, aki agglegény, szingli stb, azokat nem.

2024. ápr. 8. 16:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
21%

"A baj csak annyi hogy megint kikerülted a válaszadást, félsz válaszolni a kérdésre"

Nem felek, elmondtam mar itt szazszor. A nok, abban a korban, amikor vonzoak, Chad-eznek. Amikor meg mar nem, akkor mar szodaval jok lesznek a kevesbe meno csavok, foleg, ha van gyerek az egyik lapatallutol. En ezt inkorrekt, felelotlen viselkedesnek tartom, amit tuzzel-vassal kene irtani, mert ez az egyik oka a szamunkra kedvezotlen parkapcsolati piaci viszonyoknak. Nem veletlen, hogy a regi idokben ennek nem volt ossztarsadalmi elfogadottsaga.

De azert szerintem te is tudod, hogy a baratnod 22 evesen, gyerek nelkul kb. lehanyt volna......

39F incel

2024. ápr. 10. 14:57
 32/36 Barito ***** válasza:
21%

31: "Nem felek, elmondtam mar itt szazszor. A nok, abban a korban, amikor vonzoak, Chad-eznek."

Kolléganőm be is vallotta.

2024. ápr. 10. 15:24
 33/36 anonim ***** válasza:

31#

Ha ez nála így lett volna én is lehánytam volna őt

De férjnél volt a nő, szóval ez így nem igaz nála

Hát most velem "Chadezik"

A gyerekét ő neveli nem az én gondom, innentől kezdve nekem mi bajom legyen vele

Elég gáz ilyen szinte előítéletesnek lenni a nő korával kapcsolatban, hiszen nem jelent önmagában semmit sem

Legfeljebb akkor lenne érthető ha a nálad idősebb nőket vetnéd meg, de így ezzel magadat írod le

2024. ápr. 10. 15:42
 34/36 anonim ***** válasza:
*szinten
2024. ápr. 10. 15:43
 35/36 anonim ***** válasza:
29%
Az a baj, hogy nem te döntöd el, hogy incel vagy-e vagy sem, hanem a csajok. Szóval ez nem rajtad áll, hanem rajtuk.
2024. ápr. 11. 20:03
 36/36 Barito ***** válasza:
Igazad van, előző.
2024. ápr. 13. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!